tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.
Toci sa mi hlava
jasne borelioza..
budes v poriadku, len musis prresne dordziavat to co ti lekari povedali a bat lieky co ti dali
jasom jej napisal 11 stran a ona mne len jednu. jato nevjem sem prepisat tobimi dlho trvalo ale natom nezalezi pretsa.
a presne tomam tu chorobu co stetu napisali taksa vola.
janepisem opaki len toiste zdi lebo neklamem. napisalami zemi nemoze bez visetrenja nic povedat comi urcite je ale zeto mozebit selico a sama pitala cima njeco nepostipalo alesom jej uz neotpisal alejej teraz otpisem zemala pravdu jasom jej neveril somsi mislel zesa namna vikaslala.
ja mam dojem,ze Albertova mu naznacila,ze zrejme ide o Boreliozu-no ona mi predsa napisala kratky mail....
tak Ti zistili Boreliozu.......... a vitaj tu....!To sa z toho vyliecis...Cierne ocka sestrickine Ta zaujimali??..xixixiixi
alergia??
ferdo, predtým si písal, že ti albertová napísala, že nemožno stanoviť diagnozu bez osobneho vyšetrenia a teraz tu píšeš, že ti povedali to isté, čo albertová...tak si ujasni čo a ako alebo zalistuj v historii, čo si tu povypisoval a nie, že potom píšeš úplny opak..
no nastastje ze mito njegdo pomohol najst tuto temu uz somsa zlakol ze miju zas vimazali ale nastastje nije. aleto neni dobri nazov mojej temi leboma setko boli a hlava sami toci len njekedi.
akuratsom prisjel znemocnice asom hned isjel kamaradovi na pocitac lebo kchcem napisat coje nove.
bola tam pekna sestricka take mala pekne cjerne oci ale bola len jeden den auz viac nebola skoda. skorosom tam nejedol strasne jedlo tam davaju jasom bol prvikrat vnemocnici vzivote som nevedel zetam tak zle varja.
stale tam nebola ta doktorka coma mala hlavne visetrovat lebo bolo volno asa nerobilo. ale ajtak ma visetrovali druhi doktori ami povedali cosom netusil zemi je to comi napisala aj albertova asom jej neveril zema njeco postipalo aztoho to mam vsetko tje problemi comam. nevjem ako sato presne vola ta choroba comam som zabudol nejako jako bojler alebo tak nejako sak to zistim avam napisem este.
estetam musim chodit a dostal som ljeki ale este dostanem aj druhe a uvidim cobude potom ci mito prejde. tosom nigdi netusil ze kedma njeco postipe tagmi bude tak zle vedma stipalo odmalicka selico anicmi nebolo nigdi.
a co ti zistili? vitaj spät
tak ako si dopadol? zistili ti nieco?