gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

jaja

lebo ked ta lekár vyšetruje "na behu", lebo má veľa toho, tak to aj tak vyzerá, nemáme právo na troška individuálnejší prístup???

jaja

okres ZV, dobré ref.- odporučila mi ju kamoška (zdravotná sestra), má veľa pacientok, zobrala ma ltt... tak dúfam, že bude fakt dobrá... že ked mala problém, tak jej popísala čo sa deje, kvasinky liečili spolu 2 roky, viem že dokonalý nie je nikto, ale aspon troška iný prístup by bodol...

pravda je taká...

no niektoré ženy o nom vravia , že je ľudský a profesionálny, ale po mojich skúsenostiach s ním by som si o tom dovolila pochybovať:-)

pravda je taká...

tento čo o nom píšem nie je starý, ale podla mna ho poznačilo, že je 100r:-) v malom mestečku, a nemá to vysokú úroven. predstavujem si otvorenejšieho lekára, kt. aj povie niečo sám od seba k môjmu problému, nielen to , čo si naštudujem a spýtam sa...

gabika sis

Presne tak baby nedajme sa je to nase telo, a zasluzime si aspon uctu a slusne vysetrenie,niesme zvieratka.Vacsinou tyto stari gynekologovia mavaju este komunisticke praktiky ale teraz je ina doba tak si to nenechajme.Ste super ze ste nasli odvahu a vymenili doktora!!!

mamina01

ja som zmenila gynekologa ked sme sa stahovali,vlastne k nemu chodim od jula 2007 a je super,teraz som v 32tyzdni a nebanujem ani to dlhe cakanie.dala som na radu kamosky a este som neobanovala,zatial ma nikdy nebolelo vysetrenie na koze,vzdy mi vysvetli vsetko co sa v danom tyzdni so mnou deje,pri sonografii my poukazoval pekne cele babetko,vysvetli naco sa vtedy a vtedy berie krv.a ma aj zlatunku sestricku,s tou pokazdej hodime pokec o detoch a tak.s predchadzajucim lekarom sa to neda ani porovnat,tam ma prakticky vysetrovala sestricka,akurat tu kozu mal na starosti on

pravda je taká...

renatka4545454545, dalama - preč od takých lekárov... ved oni tu majú byť pre nás, ale mi to pripadá naopak:-(