gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

pravda je taká...

STAZNOSTI:
1- na prehliadke sa rozpráva so sestrou, čo prežil cez víkend, kým ma vyšetruje, cítila som sa ako kus masa!
2- ked som sa opýtala, na nežiadúce účinka na letáku hak, povedal, že to si nemám všímať, že to sa firmy chránia, keby sa niečo stalo...
3- po tom čo mi hak spôsobila nedostatok železa, mi ju predpísal "na skúšku" ešte na dalšie 3 mesiace, s dalšími problémami som už za ním nebola...
4- pri pripomienke, že hak mi spôsobuje nechuť na sex, kukal na mna ako na zjavenie, a odporučil mi hormonálne testy???
5- pri liečení kvasinkových výtokov som sama prišla za ním, či by nebolo preliečiť aj partnera, tak potom to uznal za vhodné...
6- ani 1x mi nevyšetril prsia, po 8 rokoch čo ho navštevujem o tom čosi spomenul+sono, ale to už nemám záujem ja!!!

tak toto asi stačí na to, aby som lekárovi UPLNE PRESTALA DOVEROVAT a zmenila ho!!!
DAKUJEM ZA OTVORENIE TEMY...:-)

dalama

renatka4545454545 TY SI TO VYSTIHLA UPLNE SUPER!!! je to naozaj tak, existuje nejaky zákon na sukromie??? Ja som na koze a za hlavou mi už dýchajú 2 vyzlecené ženy, a doktor samozrejme vybavuje ešte telefonaty a do ambulancie prichadzaju ešte acientkz pre recept... hrozne!!! Ked si predstavite ako sa žena cíti na tej koye, cela rozčapena anema nárok ani na uctive vyšetrenie....

sagarishi

Radsej chodim na gynekologiu ako k zubarovi. Moja gynekologicka je hrozne zlata a pozorna, vysetrenie som ani necitila. No moja byvala bola hrozna, myslela som ze mi rozdrti organy :(. Nebolo to bolestive ale hrozne neprijemne. Teraz je to vsak ok. Ked som zacala uzivat antikoncepciu som mala nejake problemy a bola velmi mila a ochotna mi pomoct. Mozno by som chcela len to, aby kazdy lekar (a to nie len gynekolog) bol pozornejsi na vsetky aspekty a viac sa venovali kazdemu pacientovi/pacientke a nie len sup sup za 2 minuty.

vev

a nehodili by ste dake kontakty na tych dobrych doktorov..hlavne teda v BA by ste ma potesili.
bo ja ked som sa svojhi chcela daco popytat kvoli mojej prvej HAK tak namna vybehol ze mi to prislo akoby ho vysostne otravujem alebo som blba..

tana_2

najhorsie je ked vas vysetruju zdola.vecsinou ludi sa boji zubara,ale to asi neboli u gynekologa a neboli vysetrovani z dola.strasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.brala by som pri kazdej prehliadke vysetrenie prsnikov este nikdy mi ho nerobili a sama neviem.

hani21

cavte baby, ja len chcem tiez moj nazor, ked som bola mladsia, musela som ku gynde zo zdravotnych pricin, to bola detska len jedna, islo ma z nej porazit, radsej by som z okna vyskocila.. teraz, ked som si mohla konecne vybrat, dala som sice trochu na radu kamaratky, ale neviem si moju lekarku vynachvalit, dojdem do ordinacie, vzdy ked nieco preberame, vysvetli mi to uplne dopodrobna, skoro ako internet, ked ma ide vysetrovat, vsetko mi dopredu povie, ako ide robit a co ide robit, proste super.. a rada pre tie nespokojne.. zmenit lekara.. ine riesenie nevidim, pekny den

qiu

3martina3
To máme asi šťastie lebo aj ja mám rovnaké skúsenosti s mojou doktorkou. Je úplne super, ale to že niektorí doktori by ťa mali najradšej z krku za minútu je tiež pravda...renatka na tvojom mieste by som zmenila doktora

3martina3

Nestiham sa cudovat, co vsetko niektore zazivate na gynde :) Krasava, predstav si, ze aj u nas na Slovensku sa najdu taki gynekologovia, kde je sukromie a lekarske tajomstvo chranene. Ja mam na taku stastie. Ta moja ma dve kabinky, takze nie je problem, sestricka si nedovoli prist do ordinacie bez zaklopania, stery mi tiez robi doktorka osobne. Vobec sa neponahla, odpoveda na vsetky otazky a nikdy som z nej nemala pocit, ze som tam uz akosi pridlho alebo ze ju obtazujem...

qrabicka

Milujem vety - tu v USA, u nas v USA a pod. My zijeme na slovensku vies? A na slovensku to chodi prave takto.Moj gynac sa sice nikam az tak neponahla ale tiez by nezaskodilo viacej sukromia ,on zasa vola hned dalsiu do kabinky a ja som este na koze a to je potom blbe ked mi nieco hovori tak to ta v kabinke tiez pocuje.