píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
renatka, prava pacienta na Slovensku neplatia? Tu v USA by ho dali na sud...To je strasne, ved to sa ku kravam na bitunku spravaju s vacsou uctou...A naco vola na cytologiu sestricku? Mne to gynacka robi vzdy sama, nie je to ziadna veda...
renatka tak potom si vlastne spokojna nie? xixi fajn clanok.
vies ono v podstate ja niesom nespokojna s jeho pracou ale iba pristupom k pacientkam,ako odbornik je nepochybne dobry.A inak dakujem som rada ze som niekoho rozosmiala,aj mne je to teraz smiesne,ked to citam,horsie je to potom na tej prehliadke xixi.
Ahoj Renata, to je sila ti poviem.
Nemozes zmenit lekara? Ale inak super pribeh,krasny den.
chápem ale bolo to dobré
Mojim zamerom nebolo pobavit vas,ale som rada ze to aspon niekto cital xixi.
to je dobré. aspoň trošku srandy na upršaný depkový deň.
Tak ja vam poviem co pri gyn.vysetreni vadi mne. Ked pridem do ambulancie,lekar sa velmi ponahla,ja sa vyzliekam skoro za behu,vyskocim na stol a on sa tvari akoby mu o minutu isiel autobus,otazky kladie heslovite,kratko,rychlo.Ziaden normalny rozhovor v klude.Potom sa velakrat zabudnem aj na nieco opytat co som si predtym planovala.Necakam ze tam budem 10minut pit kavu a potom kecat viem ze ma aj ine pac.ale toto sa mi vobec nepaci.Takisto kym vysetruje jednu zenu,druha uz caka v chodbicke vedla,kde je vsetko pocut.Byvame na dedine a tu sa vsetci poznaju,takze ked sa jedna zena stazuje na svoje problemy,druha to hned rozklebeti cestou domov.Takisto hned kazdy vie ktora je prave tehotna v ktorom mesiaci a pod.Trosku sukromia by nezaskodilo,je mi to neprijemne.A co ma uz ide uplne slak trafit je ked mi ide robit vyter,zakrici : sestricka cytologiu ! ! ! Ta vleti do dveri ako batman a samozrejme necha otvorene dvere a ja sa tam rozcapena trapne citim lebo zo sestrickinej miestnosi na mna cumi dalsich uz 5 nachystanych zien na vysetrenie.Preventivne prehliadky preto vzdy prezivam plna obav a strachu ani nie z vysledkov vysetreni ale z toho,kolko ludi tam zasa bude a kto vsetko ma uvidi a bude pocut.
pre mladu babu: mozes ist ku gynekologovi kde len chces, treba sa len opytat, ci berie nove pacientky