gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

jaja

napíšte mi niečo o vaginálnom sone, zajtra mám ísť. v pohode prežijem, ale prečo je tam chlap??? asi mám nejakú averziu, kt. sa budem musieť zbaviť:-)

jaja

a dalšie pozitívum je to, že pri žene sa tak nehambím ako pri mužovi vyzliecť... som na to prišla, že to je také prirodzenejšie:-)

jaja

tento týžden som bola u novej gynekologičky- taký prístup som v živote nezažila, urobila mi všetky testy a vyšetrenia, kt. by sa mali. cítila som záujem o pacienta, otvorenosť. viete mám pocit na odpadnutie pri braní krvi- tak nadomnou obi2 aj so sestrou stáli a snažili sa ma rozptýliť. ako som mohla vydržať 8 rokov u takého ignoranta???!!!

nikea

ked si tak zoberiem historiu mojich gyn,
1. normal, starsi pan,
2. starsi pan, pacientky od neho utekali, pre udajny alkoholizmus a urcite drzejsie spravanie, odisla som od neho, lebo som sa chcela poradit a prip. sterilizacii- povedal, aby som sa poradila so sestrickou.
3. zena, normalna, mojhoveku, komunikacia bezproblemov, stratili sa psych. zabrany pred gyn.
4. muz, iba jedenkrat..hnus-pisala som to.
5. teraz zena, absolutne som happy
musim povedat, ze som nikdy nemala ziadne problemy, lekar sa ukaze vtedy, ked zacnete mat zdrav. prob.

jaja

asi je to jedno, či muž či žena, ide o prístup... ja napr. čo chcem ísť k jednej žene-gyn. tak si ju chvália, má plno, zobrala ma ltt. tak som zvedavá. ja som zasa po mojom bývalom gyn. znechutená z mužov:-)

aduliena

5ula, žena gynekologyčka nie je vždy výhra. Mám s tým tiež skúsenosť. Mala som potom normálne strach z gynekológov a trvalo mi pár rokov, kým som sa odhodlala na ďalšiu návštevu, ale to už samozrejme k inému gynekológovi-mužovi. Nemenila by som ho za nič na svete. Je úžasný, milý,pozorný, vypočuje si ma a až potom ma vyšetruje. Neberie ľudí ako na bežiacom páse, na každého má čas.

5ula

A ktomu gyn.vysetreniu...ja mam zenskeho gynekologa, lebo som si myslela ze zeny by mohli byt "neznejsie" a mohli by mat viac pochopenia pre cele to vystrenie.Akurat ze som sa mylila.Tiez to je cele zhon a mysli si ze ked ona to robi 20x do dna nejake roky a pride jej to ako otvaranie konzervy tak diki.Ked som sla prvy krat, nepovedala mi pri vysetreni ani slovo, len pritiahla haraburdu naradia a zacala ma roztvarat tak ze keby koza nebola pri stene tak ma bude nahanat po miestnosti. Medzi tym stihla vykrikovat po sestricke vedla(ktora samozrejme viedla duchaplne rozhovory alias pletky s inymi zenskymi)...mam pevnu zmluvu a musim ju dodrzat takze zatial k nej chodim len po recept na tabletky a zduchnem najrychlejsie ako sa da...btw ani sa jej neracilo povedat mi ze som nebola aspon rok na prehliadke,lekar by sa mal o svojich pacientov starat

5ula

SYSLA, neviem kolko mas rokov, ale pokial este cyklus nemas celkom upraveny tak by to nemala byt nejaka velka vada. Ak je to len mierne sfarbeny vytok, isto to bude tvojim hormonalnym rozpolozenim, ja som tiez mala vselijake vytoky ale berem antikoncepciu a je to uz v poriadku. A mozno ze ti len odchadza z tela to co este nestihlo, sak aj ked vypijes z pohara mlieko, pozri sa do nho,stale tam je aj ked nemas co pit :)Drzim palce