Som tehotna a nezamestnana. A co teraz?

Príspevok v téme: Som tehotna a nezamestnana. A co teraz?
veron25

Ahojte dnes som zistila ze som tehotna podla dvoch testov. Nie je to az take prekvapenie lebo som to jednak tusila a ajednak sme sa priatelom az tak nebranili.... V juni som skoncila VS a teraz som nezamestnana, hladala som si pracu ale tak na tu uz mozem pravdepodobne zabudnut :) Chcem sa spytat ci mi viete poradit ako najlepsie sa da vykluckovat v pravnych veciach aby som mala narok aspon na nejake prispevky. Ci ma pre mna zmysel sa este zamestnat, lebo mam jednu ponuku ktoru by som mohla pracovat aj s domu, ved bezne zeny pracuju do 8 mesiaca. Ak mate skusenosti prosim poradte mi lebo s priatelom na tom financne niesme najlepsie takze aj par eur navyse nam urcite pomoze....

ja..

už som len čakala, kto sa "ohrabne" touto vývhorkou, ked už nebude mať čím iným- gramatika! :D ved je to smiešne ..
a podla mna, nie je tá ne-gramatika až taká hrozná, tak sa tu neosočuj, LETICIA a nepíš od témy.. ak ti došli argumenty, chod offline .. ale nič v zlom .. :)

ale s tým pred posledným príspevkom súhlasím ... ja by som tiež nechcela dieťa, ked viem, že mu nebudem vedieť dať všetko, čo môžem ..(ale ja deti aj tak nechcem)

lentak

Podla mna je max. nezodpovednost spravit si dieta a nebyt financne zabezpeceny. Je to krasne mat dieta, sama ho mam, ale aj velmi nakladne a neviem si predstavit, zeby som mu nemohla dat okrem lasky aj vsetko to ostatne co taky maly clovek potrebuje. Ale ak priatel zaraba, a nie je to min.mzda, tak by si mala byt v pohode a nestresovat. Ak je to ale len nieco do 500 eur moj osobny nazor je, ze je to zalostne malo pre troch ludi, ak teda byvaju aj samostatne.

veron25

No ozaj som myslela ze toto forum je urcene skor na rady, ale ako vidim tak mnoho ludi ako napr. tpch, nefinka ale aj dalsi robia aj v dalsich temach paseku... To fakt kazda jedna z vas nema co v praci robit? Nerozumiem tomu lebo ja ked som bola v praci tak som pracovala a nie robila zle ludom ktorych som zivote nevidela.... Ale ak Vam to zdviha vase sebavedomie nech sa paci...

tpch

Ty si mi uplne lahostajna, ja ti len odpovedam. Inak by som si ta ani nevsimla, nemas nic zaujimave,co by ma uputalo..