Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami
nevera - čo robiť
pri starom uchylovi si len stratila svoje roky mladosti,
posli ho do....
Harper - naozaj neviem čo si tým všetkým sledovala...a prečo si to vlastne robila??? dlhé roky žiť v klamstve, toto teda nebolo bohviečo, taký bezzásadový život teda...naplňalo ťa to nejak??? nemusíš odpovedať iba ak chceš, kedže som zakladateľka témy tak sorry, ale zaujíma ma to, pokúšam sa vžiť do tvojich pocitov
Telenovelu som zazila inu. Ked som byvala s tymto novym frajerom v podnajme a on tam mal este ineho kamosa a ten sa do mna zamiloval a navzajom sa oni pohnevali po 10 rocnom priatelstve, ale na mna sa nikto nehneva :-D Este aj toho zenateho zena mi povedala ze som velmi dobry anjelik a ze som jej nechcela ublizit a ze on je spina, a ze lutuje ze mi na zaciatku vynadala do kuriev ked ma este nepoznala...Ja tak nevinne vyzeram, ze mna aj sef ma vycitky ked mi da nejaku robotu robit, tak ma poprosi, zlatko este toto prosim ta urob :-D a ked to urobim tak mi este dakuje tyzden :-D Ale ja som fakt dobra, vsak ja neublizim ani muche :-) ale nie som naivka, iba tak vyzeram :-D Vsak ten zenaty si myslel ze som nejaka hlupucka ale vzdy osm mu presla cez rozum a mi aj raz napisal ze som bestia prefikana. A ja som sa ho spytala ze ci mi to tak z lasky napisal taku sms a on ze no urcite z lasky to si ma tak vytocila :-D
No preco by ju nemohol nemilovat...Tak to ej jasne ze od nej neodide ked maju dom...co je milionar aby si kupil druhy? a maju deti..a jemu ten zivot vyhovuje...Aj mna nutia do svadby a tiez nie som nejako extra zalubena...A jeho tak isto dotlacili, mama povedala spite spolu - zoberte sa... a bolo. Ja si nerobim iluzie, nikdy mi nevravel ze ma miluje...Mne je to uz fuk, nemilujem ho uz. A nic s nim neriesim, to ze mi porozprava co robi....no a co. KOlko si povie tolko ma.
No poriadna telenovela:D)))
Vsak vravim ze ked to po sebe citam, vyzera ako hlupana, ale necitim sa tak. Mame sa radi, aj ked na zaciatku ma urcite mal len na sex. Ale sex uz neni a nebude a ked nejde za inou ale stale ma kontaktuje po tom vsetkom co prezil so mnou a mohla by som jeho zene vykecat vsetko kedze mam na nu kontakt...stale si neda pokoj...musi ma mat rad. A viem ze ma ma. ale nic spolu neplanujeme. Vraj jeho zenu nelubil ani ked si ju bral ale prisiel na to az po rokoch ked sa skutocne zamiloval do nejakej.