Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami
nevera - čo robiť
Čítaj čo písala Harper: 18.9.2011 o 12:21
No, keď má priateľa tak je zadaná, nemusí byť v manželstve
Harper, prepac, ale nepripadas mi normalna. Pride mi to tak, ze robis zo seba cvoka.
MAS PRAVDU VED ONA NIKOHO NEPODVADZA JE SLOBODNA
TO ON BY SA MAL HAMBIT
VED ALE AKA JE PRAVDEPODOBNOST ZE KED MA CHLAP PRILEZITOST NA SEX POVIE ,,NIE,,?
MYSLIM ZE VELMI MALA CI UZ JE ZENATY ALEBO ZADANY SEX JE SEX...
TO SU CHLAPI
Dobre, ja tiež niekoho milujem už niekoľko rokov, ale nezahýbam vlastnému mužovi, je to len v rovine priateľstva, pokiaľ to chceš takto udržať aby to zostalo pekné, tak si povieš, že dosť toto sú hranice za ktoré nepôjdem, nie????? ľahko sa to píše možno, ale ak niekoho naozaj miluješ, tak mu nechceš ublížiť, hlavne ak obaja máte vlstné rodiny