Aká je podľa vás najlepšia farba z drogérky? Nejaká čo nechytí o veľa tmavšie ako na obrázku, nevypadajú mi z nej vlasy a ktorá bude držať (maximálne sa trochu vymyje) a samozrejme s normálnou cenou, nie som ochotná dať za jednu farbu 5€ keď mi treba na vlasy po pás 2... vďaka za každú radu :)
Najlepšia farba na vlasy
Ja používam od Palette Intensive. Vôbec neničia vlasy. Používam medenú na tmavšie vlasy a chytá výborne. Ako na obrázku chytá máloktorá farba, mne chytá, neviem či bude aj tebe. Kúpiš ju bežne v DM drogérii do 4 eur, čo si myslím, že je fajn cena. Niekedy ju majú aj v zľave, môžeš si ju vyhliadnúť tu - www.kodino.com . Dúfam, že som ti pomohla. :)
Ahoj chcem sa poradiť, čítala som už veľa článkov ohľadne vlasov ale nič ma neoslovilo.
Pred tyždňom som farbila vlasy farbou ako na ombré , (colorista)a vobec mi nič nechytilo o 2 dni som farbila zosvetlovačom od palette intensive color cremel12 a chytilo mi to len z vrchu aj z vnútra
teraz mam také tmavohnede aj to len niekde,ako mam.postupovat? chcem si dat syos zosveetlovac je dobrý? alebo niečo iné, len melír nie
Odporucam aby ste si prestala nicit vlasy a presla na henu :)
Mne pomohla pri hladani henny tato stranka. Je tam fajn zhrnutie vyhod jednotlivych znaciek
Ahoj, ja môžem odporučiť prírodné farby VOONO. Majú fakt krásne odtiene. Zatiaľ ju myslím v drogérke nemajú, ale kupujem cez eshop www.voono.sk Jedna farba síce stojí 10 eur, ale stojí naozaj za to. Nedýcham čpavok a neničí mi vlasy. :)
Tiež si kupijem cez internet (Notino) profesionálne farby. Sú cenovo rovnaké, ako tie v drogérii
Aj ja si kupujem profesionálne farby cez internet. Ja používam čiernu farbu a tie profesionálne sa naozaj krásne lesknú a farba je výrazná
Ja už v drogérii farby nekupujem asi dva roky. Proste som si umyla dvakrát hlavu a farba pri korienkoch sa mi vymyla. Kupujem si profesionálne farby na Notino, ktoré stoja rovnako, ako tie v drogérii ale výsledok sa nedá porovnať.
Moja segra si objednáva farby na vlasy len značky Logona pretože je to aj vegánska kozmetika a je s nou velmi spokojná . kukni www.krasnadoma.sk
najmenej skodi ayo.sk :D ale taku si asi nemala na mysli :D