ahojte, chcem sa spýtať že ked mi priatelka honi penis a vyteka s neho taka vodička myslim že sa to vola "kvapka stastia" a je jéj pomerne dosť , cely som mokrý od toho a myslim že to nieje v poriadku... mám navštíviť urogóga ? alebo sa to dá liečiť nejako inač alebo čo mi vlastne je.... hlúpe odpovede si nechajte pre seba ďakujem
Kvapka stastia
Verím že to tu nenapíšem :) Dakujem , Ahoj :)
nie, ale chodim tu casto, ked viem, odpoviem
spat kludne mozes nateraz, ale nabuduce tu nechcem vidiet, ze si to nestihol, lebo vtedy uz moze byt tehotna :p takze ochranu, ste mladi, nech nemate problem, cau
Dakujem spravím z tým nieco aspon možem kludnejšie spat po tejto konverzacii :)
Dakujem ti :) a ešte ked sa možem opýtat ak budem mat ešte nieco možem napisat odpišeš mi ? ty si adminka alebo co ?
kazdopadne v tvojom veku by som ti odporucala nejaku ochranu
nie, iba ak by si to nestihol a smyklo sa ti pocas styku - ale muselo by to byt dnu v posve
Nie nesom pod zakonom mam 19 ale tak som nevedel tak som sa to chcel opýtat . Takže v skratke nemože hej ,, a ani keby mala napríklad plodne dni ? tak nemože otehotniet ?
nechce sa mi to teraz rozvadzat, to sa uci v 7 rocniku na ZS, proste nemoze, z vystriekania na brucho a akoze nejake stecenie dole nestaci na to a vobec kolko mas rokov? nie si pod zakonom?
Vieš mi to niečím podotknut vysvetlit niejako prečo nie ?
bezne rozhladeny clovek, stavim sa o 1000 eur ze takto otehotniet nemohla :D