ahojte, chcem sa spýtať že ked mi priatelka honi penis a vyteka s neho taka vodička myslim že sa to vola "kvapka stastia" a je jéj pomerne dosť , cely som mokrý od toho a myslim že to nieje v poriadku... mám navštíviť urogóga ? alebo sa to dá liečiť nejako inač alebo čo mi vlastne je.... hlúpe odpovede si nechajte pre seba ďakujem
Kvapka stastia
Ešte ked sa ta možem opytat si niejaky Doktor alebo nieco ? ked tak vieš ?
nie nemoze
Ale ked jej to stieklo dnu ani tak nemôže byt tehotna ? pozeraj neviem preto sa pýtam
vies co nemaj sex ked zaklady nevies, nie nemoze byt tehotna z "vystriekania na brucho" omg...deti
Dobrý ,, chcem sa iba informovať mal som sex z partnerkou vystriekal som sa jej na bruško a ono je to stieklo dole k vagíne nie všetko iba kúsok a teraz neviem či jej to vtieklo aj dnu alebo nie .. ak áno mohla by z toho otehotnieť ? ale hned po sexe utekala sa vycikať Tak môže byt Tehotná ?
že nz a som ona ;)
Dakujem Nečakal som až tolko odpovede :D Inak súhlasím s osobou "" M 25 "" Máš Pravdu pozeral som aj iné stránky a na jednej som našiel to iste čo si napisal/a .. pisala tam porodna Asistentka A to už niečo je no :) Dakujem ešte raz :D
ked ta "vodicka" vyteka, lepsie sa potom ten penis honi :D je to ako lubrikant :D a myslim ze to ma kazdy chlap ked sa vzrusi.
zevraj sa z toho da otehotniet, ale zatial o realnom pripade neviem.
No to sa čudujem aj ja, šak ja som všetko o sexe vedela už ako malé decko (aj keď doteraz mi tá teória na nič nieje) :P
ale hlavne že je toho plný internet, v telke nič iné okrem toho nedávajú a nikto o ničom nevie...fakt nechápem kde to žijem...
inak sa cudujem, ze mladi zacinajuci pohlavnym zivotom nevedia nic o tom ako funguje ich vlastne telo, hm