ahojte, chcem sa spýtať že ked mi priatelka honi penis a vyteka s neho taka vodička myslim že sa to vola "kvapka stastia" a je jéj pomerne dosť , cely som mokrý od toho a myslim že to nieje v poriadku... mám navštíviť urogóga ? alebo sa to dá liečiť nejako inač alebo čo mi vlastne je.... hlúpe odpovede si nechajte pre seba ďakujem
Kvapka stastia
niektorí zas vravia, že to spermie neobsahuje..
záleží od toho, či si bol na wc, ked si pred pár min.ejakuloval .. moč spermie vylúči von ... ak nie, sú v trubici spermie, tak môže otehotnieť ..
a inak, volá sa to "kvapky lásky" :DD
Že kvapka šťastia :D aach bože :)
Áno, obsahuje to spermie, čiže na otehotnienie to stačí.
kvapka stastia :))) inak sa to vola a je to uplne v poriadku, kazdy chlap to ma pri vzruseni
Dobrý deň ,, chcel by som sa opýtať ked mi z penisa ešte pred sexom vytečie tak vodička Vola sa to myslím " kvapka štastia " a ked taký penis čo je na tom ta vodička dám do vaginy možem z toho priatelka otehotniet ? Dakujem za odpovede Prepáčte že som to takto vysvetlit nevedel som ako to vysvetlit :)
u mňa tiež pomerne dosť.. ale myslím že to je v poriadku.. ja som bol na komplet testoch urologa a som ok.. ale preventívne chod aj ty mňa to stálo myslím 70e.. je to aj na hpv ureloplazmy mykoplazmi chlamidie atd atd