ahojte. Prejdem k veci. Nikdy som nechodil von, ani nemam ziadnych kamaratov. Nikdy som ani von chodit nechcel, lebo som velky melancholik a vsetko to na mna posobilo takou zvlastnou atmosferou. Vzdy som chcek byt iba doma a nikdy mi to nevadilo. Teraz mi to zacina vadit, lebo sa bojim, ze ostanem sam. Mam 17 r. Ak ste este niekto velky melancholik, prosim napiste sem. Prosim. Potom mozme popripade este popisat.
Zoznámenie
kisa_5 - ale este neviem ten tvoj.
kisa_5 - moj email je nijaky26@gmail.com
Som si istá, že Boh ťa z toho dostane. Len musíš veriť. A musíš prekonať ťažkosti. Musí byť jednoducho silný. Nepoddávaj sa niečomu čomu sa poddať nechceš! Choď medzi ľuďmi a skúšaj. Povedz si, že ťa nič a nikto nezničí :) alebo nájdi si jedného kamaráta a skúšaj to s ním. Najprv s jedným, potom s dvoma a potom to keď ti bude fajn a s viacerými ľuďmi. Prajem veľa šťastia.
dobre :) tak teda ten mail, tam ak chceš mi môžeš poslať aj svoje fb (len napíšeš svoje meno čo tam máš) a ostatné nechaj na mňa ;)
vies co? Mam aj svoj mail , ale nerad by som ho sem zverejnoval, zalozim si nejaky novy a potom ti ho sem napisem, urcite. : ) Som aj na fb, ale neviem, ako sa fb pouziva, kedze som si este z nikym nikdy nepisal. Ani tam nemam svoju fotku.
ako v minulej téme, nemáš konto niekde na icq, skype, maily, facebooku, alebo tak? :)
co navrhujes?
snažím sa byť :D okres Trebišov, dedina ...ehm... radšej by som sa porozprávala na inom chate už len kvôli súkromiu ;) čo ty na to? :)
ty musis byt stastny clovek, ked do kazdeho psispevku das ale dvoch smajlikov. Odkial si presne, nech si to pozrem aspon na mape. Chces sa rozpravat tu na fore?
klasika - porozprávajme sa :) človeku taký rozhovor občas padne lepšie, než rady a nakoniec na riešenie príde sám :)