Zoznámenie

Príspevok v téme: Zoznámenie
nijaky

ahojte. Prejdem k veci. Nikdy som nechodil von, ani nemam ziadnych kamaratov. Nikdy som ani von chodit nechcel, lebo som velky melancholik a vsetko to na mna posobilo takou zvlastnou atmosferou. Vzdy som chcek byt iba doma a nikdy mi to nevadilo. Teraz mi to zacina vadit, lebo sa bojim, ze ostanem sam. Mam 17 r. Ak ste este niekto velky melancholik, prosim napiste sem. Prosim. Potom mozme popripade este popisat.

nijaky

kpl - praveze zaberaju prir lieciva, ale strasne pomaly. A pri liekoch sa bojim tych neziaducich ucinkov. Ze priberem, budem mat znizenu pozornost, ze sa budem viac potit, budem mat spomalene reakcie. A vies co? Najradsej by som uzival taky liej po ktorom by mi bolo vsetko jedno. Netrapil by som sa nad nicim, do socialnych situacii by som vstupoval bez obav....Neexistuje take volaco?

kpl

Chod k psychiatrovi. Pomoze ti. Ked ti prirodne lieciva nezaberaju uspokojujuco, tak nie je o com. Neboj sa, vela ludi tam chodi ;) Ako sa hovori pokecate, uvidite.

nijaky

poradte mi prosim, mne naozaj uz nic nepomaha. Som taky citlivy a precitliveny na mienku druhych ludi, ze ani medzi nich nemozem chodit. Ale toto je pre mna vazny problem, lebo ako dalej? Ako zvladnem skolu, ved ja sa tam nedokazem poriadne ani sustredit. A ako to bude ked pojdem do roboty? Ja som neni chory, ani nemam ziadnu uzkostnu poruchu, len som nenormalne precitlively. Mam ist k psychiatrovi? Rodicia mi stale hovoria, ze neviem co mam. Ze si stale vymyslam problemy. Ale toto su neni problemy ako take, ale su to moje vlastne problemy, ktore neviem prekonat. Chyta ma panika, z toho, ze po prazdninach mam ist medzi ludi. Ja som pol roka bral arketis na sf trochu mi pomohol teraz skusam autopatiu, homeopatiu, a bach kvapky. Trochu mi to pomaha, ale ten strach tam stale je. Chcel by som este vyskusat hypnozu, skusam vsetko mozne, nic dostatocne nepomaha. Co mi moze naozaj pomoct? Boh? Dostane ma z toho?

xdanielax

ved hovorim, chod na nejaky kurz, tam sa musis stretavat s ludmi a aj s nimi komunikovat, mozno budes prekvapeny, a nebude to vobec narocne. navyse vsetci tam budete v rovnakej pozicii - cudzi - takze nebudes v situacii kedy sa budes niekomu pridavat do partie alebo tak.

nijaky

jajka001 - ved toho sa prave obavam. Ja som neni zvyknuty na ludi a preto neviem s nimi tak dobre komunikovat. Neexistuje kurz komunikacie, alebo take volaco? Lebo s tym budem mat naozaj velke problemy. Priatelku si asi nenajdem nikdy. Ved ja pomaly nikoho nepoznam ani tam kde byvam, lebo nechodim von. Komunikacia zo seberovnym clovekom mi chyba. Ale mal som s komunikaciou zle skusenosti, tak som sa stiahol do uzadia a ked som bol taky hanblivy a malo som sa rozpraval a potom som sa stiahol, vies si predstavit, co to teraz je. Mam trochu aj obavy. A co sa tyka zamestnania, tak to este neviem. Ale vidis, komunikaciu z ludmi si nahradzam aspon takto, ze sem pisem. Mne nejde o to aby ste mi tu davali nejake rady, ale skor o to aby som sa mohol povypravat. A este, kazdy rozprava, aky je tu sam a nikto nikomu nenapise. To je ohromne.

jajka001_

nijaky, ved to, nie si zvyknuti na ludi, to nie je dobre, budes mat potom problemy, socialnu fobiu a podobne. treba sa socializovat. ako si najdes pracu hm? priatelku? musis rozmyslat aj dopredu.

nijaky

inac mne druhy ludia nikdy nechybali, vzdy som bol radsej sam, a ludom som sa vyhybal, lebo som sa ich hanbil. Casom som z toho zacal byt smutny, lebo som nikam nechodil. Teraz mam obavy ked mam ist medzi ludi....

xdanielax

historia je zaujimava, hlavne ked vie niekto o tom zaujimavo rozpravat! :-)
urcite skus ten bicykel, kolkokrat ja idem sama von so psom a stavim sa na kofolku po prechadzke a tam sa porozpravam s niekym sympatickym ked tam je, alebo stretnem niekoho pri venceni.. keby ma bavil bicykel tak idem aj na to! :))
alebo zacni chodit na nejaky napr. jazykovy kurz, alebo nieco co ta bavi, tam stretnes novych ludi urcite. alebo zacni chodit na nejaky sport, okrem toho ze tam stretnes novych ludi budes sa dobre citit a aj dobre vyzerat ;-)

xy:)

treba sa socializovat, ak sa nebudes chciet bavit s ludmi, nebudu sa chciet bavit ani oni s tebou, co je dost blbe, lebo nikdy nevies, co od koho budes potrebovat (nech si hovori kto chce, co chce, je to tak). odkial mas, ze historia pre dochodcov? je to jeden z predmetov ako kazdy iny..