Zoznámenie

Príspevok v téme: Zoznámenie
nijaky

ahojte. Prejdem k veci. Nikdy som nechodil von, ani nemam ziadnych kamaratov. Nikdy som ani von chodit nechcel, lebo som velky melancholik a vsetko to na mna posobilo takou zvlastnou atmosferou. Vzdy som chcek byt iba doma a nikdy mi to nevadilo. Teraz mi to zacina vadit, lebo sa bojim, ze ostanem sam. Mam 17 r. Ak ste este niekto velky melancholik, prosim napiste sem. Prosim. Potom mozme popripade este popisat.

jajka001_

historia bavila vzdy aj mna. preco by to malo zaujimat prave dochodcov. ale skus najst ine temy na rozhovor lebo v historii sa moc ludi nevyzna. nieco lightove. najlepsie bulvar, telenovely, počasie, politiku, pri chalanoch auta, pocitace, pri babach kozmetika, chudnutie, stravovanie
pokial mozes, nesed doma, zabijas cas. resp četuj na nete, spoznas tak ludi a s tymi chod potom sa bavit von. hladaj ludi podla svojich zaujmov, aby ste sa mali o com bavit. skus hladat zivsich ludi lebo dvaja melancholici, to je desna nuda. hladaj skor opak seba

nijaky

gugu87 - a ako ich spoznam, ked sa s nimi nebudem bavit? Totizto mam malo zaujmov a neviem o com. Ale dobry napad.

nijaky

jajka001 - vzdy som bol iba doma, obcas som chodil na bicykel, k tomu ma podnietila mama, ked videla, ze som stale doma. Chodil som von s jedinym bratom, s ktorym si teraz moc dobre nevychadzam. Ale castejsie som chodil sam a to ma po case prestalo bavit. Teraz nechodim von, lebo nemam s kym. A divne je, ze som odjakziva ani von chodit nechcel. Ked som sa pozrel z okna, hned som sa pozrel naspat, z myslienkou, ze tam nechcem ist. Ako maly som sa hral zo susedom, teraz sa uz spolu ani nebavime, ale uz vtedy som chcel byt radsej sam. Viac kamaratov som mal u babky. Ale babka uz nezije, takze uz tam nechodim. Neviem ci sa mi este niekedy podari ist z niekym von. Ale co mam teda doma robit? Poradite mi viacero cinnosti , co sa daju robit doma, ale co su adekvatne pre 17 rocneho cloveka? A este jedna otazka. Je historia nieco, o co sa zaujimaju iba stari ludia? Je hanba, ze nemam kamaratov? Je to normalne? Ved ako ich mam mat, ked nikam nechodim?

jajka001_

nikdy si nikam nechodil? ani sam? ani s rodicmi? nemas ani surodencov? rodicia ta nehnali von, nesnazili sa aby si sa s niekym spriatelil?
nenalepkuj sa ze si melancholik, zabudni na to a rob to na co mas chut.

Simonella

ved mas len 17 tak sa nezatazuj takym.. mas spoluziakov, ti urcite chodia niekedy von. necakaj kym ta pozvu, ale povedz im ze tentokrat pojdes s nimi aj ty.. uvolni sa, bud sam sebou a hlavne sa nicoho neboj.. ked sa ti to zapaci chodievaj s nimi aj nadalej a casom si najdes aj inych priatelov, uvidis.. a ak nie, mas asi naozaj problem :/