Ahojte. Uz som zufala. S priatelom zijeme asi 4 mesiace sexualne a trva to stale velmi kratko :((( nas sex trva maximalne 5 minut :((( niekedy je hotovy hned po par sekundach. Ked si dame druhe kolo tak asi po 5 minutach :((( co mam robit? alebo resp. co ma robit priatel? :(( milujem ho ale nechcem aby sme mali vecne 5 minutovy sex :(((( HELP :(((( som priatelova prva, priatel ma 23 rokov pls help :(((((((((((
Sex na 5 minut
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - hespac.com
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - track.climaxcontrol.sk
Klasika to ma vela muzou ale jedna rada musis si kupit gumeneho kamosa nazhavit sa sama a potom nech na teba skoci na tu min. a bude to lepsie
kuska....tebe by som sa ako chlap nie ze urobil do huby,ale ti po tej hube dala tak,ze uz by si c.c.t do nej nikdy nedala !!! z takychto k..iev sa mi dviha zaludok !!! .... nic v zlom,moj nazor !!! .... kokos..."co narobim" :DDD jaaaj....
kuška ! "nuž ale čo narobím" ? Načo potom žiješ s manželom, keď mu nedokážeš povedať čo Ti v posteli nevyhovuje a tak ten problém aj spoločne riešiť? Alebo načo si si ho brala, keď je v posteli taký mizerný? Alebo ho ľúbiš? To asi ťažko, keď pre potešenie zo sexu podvádzaš. A výhovorka, že s ním žiješ kvôli deťom je hlúposť.
Najdi si vypomoc ako ja. Na inzerat sa mi prihlasil chalan a ten vydrží 20minut,ja už ani neviem či žijem,zamdlievam odd 2-3orgazmov,potom sa mi vystrieka do pusy!!!Bože! Mávame stretko 1x mesačne,užastné,no doma som stale v hre manželov minutový sex je horor,nuž ale čo narobim...2deti a pod! Držím usta a užívam si tajne!!!
mozno nie je este taky "zabehnuty" :DDD mne taky kratky sex vyhovuje len raz za cas,taka rychlovka pocas dna dobre padne,ale stale ?? hmm...mozno namiesto toho to riesit tu na fore,by bolo dobre sa o tom porozpravat s priatelom....pises,ze je hotovy za 5 minut,sak to potom ani ty z toho nic nemas...to moj priatel sa so mnou hrava velmi rad,niekedy ked mam vela prace mi to trolinku aj vadi :DDDD
zdravím..aj ja mam taký problém ako Thinka....a už som s priateľom rok a pol..a stále je to o tom istom...síce sme obaja neskúsení ale mňa to už nebaví..a už som mu to x-razy vravela ale jemu ako keby to bolo jedno..a nechce mi robiť oral a je mi blbe mu hovoriť aby to spravil..občas mu to tak naznačim ale aj tak z toho nič nie je..
a niekedy mávam výtoky..je možné že sa toho bojí,nechce to skúsiť alebo čo??
tyto chlapi sa maju za co hambit lebo nevedia uspokojit zenu len seba nevedia do teraz si uzit sex fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj je mi vas aj luto