Ahojte. Uz som zufala. S priatelom zijeme asi 4 mesiace sexualne a trva to stale velmi kratko :((( nas sex trva maximalne 5 minut :((( niekedy je hotovy hned po par sekundach. Ked si dame druhe kolo tak asi po 5 minutach :((( co mam robit? alebo resp. co ma robit priatel? :(( milujem ho ale nechcem aby sme mali vecne 5 minutovy sex :(((( HELP :(((( som priatelova prva, priatel ma 23 rokov pls help :(((((((((((
Sex na 5 minut
Tak ja som mala s mojim bývalým opačný problém.Náš sex trval niekedy aj vyše hodiny..Aj keď ma stále utvrdzoval v tom, že som krásna a veľmi ho priťahujem,tak mal zakaždým mäkkého a nie a nie sa spraviť.To ako keby som spávala s impotentom.Nech som s ním robila, čo som robila...Potom som sa cítila ja neschopná a stále sa to len zhoršovalo a zhoršovalo. Až ma nakoniec ten sex s ním prestal baviť.
hlavna uloha chlapa je aby ta uspokojil, načo ti tento je? aby si nevyzerala trapne že nikoho nemaáš? kvôli tomu sa takto obetuvávaš? O vela prichádzaš, ale ved to sama zistíš. Chlap ktorý nedokaze uspokojit ženu je chudák a nech si to robí radšej sám. A ešte mu nebodaj tvrdíš aký je užasný. Spamataj sa dievča!!!
vyskusaj, podla toho co som o tom cital to velakrat pomohlo, teda malo by to byt overene, len ho treba lepsie najst u partnera
ved ja ho lubim a preto by som ho za to nenechala. aj ked sex je dolezity ale priatel je pre mna dolezitejsi. ale stve ma to aj tak no co uz. snad sa to zlepsi :) ale diky za rady. mozno este daco z toho vyskusam napr. to miestecko stlacit. :)
zeby nepomohli ziadne rady? skus na to nemysliet tolko abav sa, ako to z neho tecie uz po 15 sekundach! ved tym, ze sa trapis, sa trapi aj on, a tym ze sa trapi aj on, je nervozny, a tym ze je nervozny...hraj sa s nim (aj s jednym aj s druhym), garantujem ti, ze ak pride do pohody a nebude citit ten tlak, ze prave dnes nesmie stiect, tak mi budes dakovat do zbytku zivota, co ho budes lubit :))
aj moj chalan vydrzal zo zaciatku len chvilocku...no teraz sa lepsi:-))) mozno to chce len cas,aby sa trosku ,,vyburil"...
to ti fakt nezavidim dievca, ja som mal tiez ten problem, mozno ho este mam, ked nad tym rozmyslam, vzdy to bolo preto bo som bol moc hotovy z toho, a aj som na to myslel aby som sa nespravil, a to neni dobre, prave vtedy sa spravi, bud mu daj niake poldecaky pred tym, ne moc aby mal erekciu, alebo mu daj niaky matematicky priklad ktory bude pocas suloze v hlave riesit, je to smiesne ale ked rozmyslal nad inymi vecami tak sa nespravis, bo orgazmus je hlavne o psychike, a este jedna vec co by mohla pomoct, medzi gulkami a analikom je taky bodik ktory ked stlacis pred tym ako citis ze sa spravi ,tak tiez sa nespravi, skus nieco z tohto, a ked ne tak to zkombinuj vsetko do kopy, a ked ani to nepomoze tak si kup vibrator a nech ta nim uspokojuje, a moze to striedat so svojim a take haluze co nemas fantaziu?? ale nie, toto mas vazne vazny problemik, ja mam teraz babu, este som s nou nespal, ale do 2 tyzdnou to pride urcite, a dufam ze to nedojebem tak drzte palce ;o)) kua ale v poslednej dobe ked si trocha vypijem tak mam problemy s erekciou, snad je to normalne, moze ma v tom niekto potvrdit? dik tak zatim
Nemyslíte si, že by chalan mohol mať z toho, že by chcel to naj. pre Thinku, aj strach? Myslím, že to chce len čas, a pochopenie. 4 mesiace nie je veľa! Ak ho Thinka ľubíš, tak mu to prosím nedávaj najavo. Ak to stačí jemu, a Tebe nie, tak ho požiadaj o oral.
sa ti čudujem že si s ním ked ta nevie uspokojit
tak dnes bol asi 15 sekundovy sex :( fakt neviete niekto co sa s tym da robit? :(