Ahojte. Uz som zufala. S priatelom zijeme asi 4 mesiace sexualne a trva to stale velmi kratko :((( nas sex trva maximalne 5 minut :((( niekedy je hotovy hned po par sekundach. Ked si dame druhe kolo tak asi po 5 minutach :((( co mam robit? alebo resp. co ma robit priatel? :(( milujem ho ale nechcem aby sme mali vecne 5 minutovy sex :(((( HELP :(((( som priatelova prva, priatel ma 23 rokov pls help :(((((((((((
Sex na 5 minut
Niektore zeny maju radi 5 min. sex tak si musis aj on aj ty naist idealneho partnera
chcem zenu najdetema napokeci palo215
Ja som odpovedal obriesku nemám ešte to by mi chýbalo! :)
Vilo Gaži sa pri mne urobil za 5 minút
Heinz - ty odpovedas za karamela ? ci aj ty mas obriezku ? :))
karamel---tebe hrabe !!!!!!!!!!! táto otázka je stará dva roky !!!!!!!!!!!
Keď som mal asi 13-14 rokov tak toho som sa bál :D ale teraz sa neojím. Je to nepravdepodobné. A treba si užívať teraz a nie za 20 rokov lebo vtedy ta môže zrazit auto padne ti na hlavu cihla zežerú ta psy a mačky utopíš sa a čo potom? potom si budeš trieskať hlavu že si ,,to nerobila,, často ako rusky zajaci :D :D
karamel - nebojis sa toho, ze o 20 rokov nebudes schopny sa urobit ? ze uz ho nebudes mat citlivy vobec, na ziaden podnet, ze bude zvyknuty totalne a sa nepostavi.. hmm ?
frajerka - Ale ano chalanov zaujima či sa baba spravy vieš ale nie každa sa spravit vie ide o tip chalana či ho to zaujima alebo je sebec.
frajerka - si fakr blbá
prečo by sa mal chalan trapit ze sa skoro urobi ked je to jeho prvá?