Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem ísť na svoju stužkovú. Musim?

Príspevok v téme: Nechcem ísť na svoju stužkovú. Musim?
laurinaaa

Ahojte
Mám problem - viem, ze je to este daleko, teraz je len jul a to ma caka az v decembri, ale ja naozaj nechcem ist na stuzkovu. V triede nie sme dobra partia, nemam tam kamaratky a celkovo som dost uzavreta povaha, nemam rada akcie podobneho typu, nemám partnera atd. skratka ja naozaj nevidim dobry dovod preco tam vobec ist.
Navyse, stoji to strasne vela penazi + este saty, co by som nerada minala na nieco, kam nechcem ist, tento rok ma caka este kopu vydavkov. Tie peniaze nie su az taky problem, len nechcem zbytocne minat, alebo ako to mam povedat.
Viem, ze stuzkova je jedinecna udalost, ktoru zazijem len raz v zivote, ma byt nezabudnutelna atdf atd. , ale mne to nic nehovori...
Rodicia tymto mojim rozhodnutim nie su nedseni, cuduju sa ( napriek tomu ze vedia aku mam povahu) no a ked to poviem triednej, spoluziakom tak tiez budu asi na mna cumiet, ci mi nepreskocilo. Musim si asi vymysliet nejaky dovod... Co vy na to ??

system

ja som tiez nechcel ist a isiel som, ale poviem vam ziadna slava. Podla mna stuzkova nieje ani tak o nasej radosti ako o radosti rodicov. Predsa je to pre nich radost ze ich dieta vystudovalo strednu a koniec koncov rodicia platili triedny fond takze z vyletu by nemali nic. Moji spoluziaci boli toho nazoru ze k moru a na vylet mozes ist aj sam hocikedy :D lol ze hocikedy :D:D:D a ze stuzkova je len raz za zivot. no a ? ved chvala Bohu ze len raz za zivot :D traposina. Byt na tvojom mieste tiez by som si to 2 x rozmyslel ci ist alebo neist. A ked nepojdes to je uz tvoja vec ze preco. Ak nieste dobra partia tak to bude fakt predpokladam ze na urovni " konecne posledny krat spolu " :D

jankaaaaaaaaa

urcite od nej nebudu pytat peniaze, preco by pytali? ked v predstihu povie ze nejde na stuzkovu tak nezaplati nic. ine by bolo zase keby sa uz dlhsie skladali na tu stuzkovu a potom by povedala ze nejde, tak neviem ci by jej vratili peniaze

bingham

my sme tiez chceli ist niekam na vylet...ale niektore spoluziacky...chceli aby ich videli rodicia....v satach...a taaak...tak sme nakoniec mali normalnu stuzkovu....aspon bola sranda...ked uz tie slepicky to tak chceli :)

lost

A to platite na stuzkovu naraz?

My sme to platili tusim "na splatky" tj 4x po 1500 alebo 3x po 2000 korun, uz ani neviem..

Ale ked povies ze si chora, tak aj tak ta donutia zaplatit, ci nie ?

Cize v podstate tam ani nepojdes, ale ~200eur od teba vypytaju :/

jankaaaaaaaaa

daj sa vypisat ze si chora a mas silne horucky :D alebo neviem.. povedz rovno ze sa ti tam nechce ist ze niesi ten typ na take akcie a radsej by si isla na vylet a tie peniaze..
mna stuzkova samotna stala okolo 5000sk, a to nepocitam saty, uces, doplnky, topanky, potom sme sa zbierali triednej na darcek, na kolace, alkohol atd... uplne zbytocne

laurinaaa

Tiez si myslim, ze tie peniaze sa daju vyuzit aj zmysluplnejsie a ked uz tak aj v podobe nejakej triednej aktivity ...ale radsej ziadnej

Mate nejake tipy na dobre dovody? :)
Luto mi nebude, ked raz nechcem ist tak nechcem..nic sa na tom nezmeni, to viem
Ucitelia mozno budu dudrat, ale v triede je dost inych ludi, tak nech si to oni zaplatia ked tam aj idu..a uz som tam posledny rok tak to dajako vydrzim..

jankaaaaaaaaa

ja som tiez nebola za stuzkovu, chcela som v triede presadit aby sme isli radsej niekam na vylet za tie peniaze.. nemam rada tiez taketo formalne udalosti a hlavne s rodicmi a s ucitelmi atd.. chcela som si ist uzit so spoluziakmi. lenze ja som mala take spoluziacky co brali stuzkovu ako keby to bola ta najdolezitejsia vec v zivote a vsetko tam musi byt perfektne, pripravene, vedeli o stuzkovej vsetko od a po z, ze ako to tam chodi, aky ma byt program, aky harmonogram celej stuzkovej a boli cele bez seba uz od prveho rocnika ze vo stvrtom bude stuzkova atd. bolo to uplne trapne, boli to tie typicke dievcata z dediny, co mali priam v oblube taketo zabavy... no ja a moje dve naj kamosky-spoluzaicky , sme boli uplne proti.. vobec nas to nelakalo.. a tie peniaze co to vsetko stalo, jedlo pre vsetkych ucitelov, rodicov a take zbytocnosti, lebo moje spoluziacky chceli mat tu stuzkovu velkolepu pomaly ako svadbu a samozrejme nasa stuzkova musela byt viac ako tie ktore mali ostatne triedy... poviem ti bolo mi zle z toho celeho.. ale nedalo s anic robit, samozrejme ziadny vylet nebol ale ta trapna stuzkova.. isla som tam preto ze tam isli tie moje naj kamosky a nebrali sme partnerov ale zobrali sme dalsiu kamaratku, ktora nechodila s nami do triedy.. a ako pravdupovediac bolo tam uplne o nicom, vobec to nebolo nic extra v mojom zivote a keby som vedela vratit cas, tak ani tam nejdem. pred rodicmi a ucitelmi sa tam nedalo poriadne ani zabavit.. mne sa tam vobec nepacilo, nudila som sa tam, necitila osm sa tam dobre, akurat jedlo bolo fajn :D a spoluziacky su z tej stuzkovej unesene aj dodnes podla mna..
keby som tam nemala tie naj kamosky ako spoluziacky tak na tu stuzkovu fakt nejdem, ale my sme boli ako kolektiv celkovo v pohode takze tak no.. ale viac sme sa zabavili a upevnili kolektiv na dozvukoch na chate.. stuzkova je podla mna zbytocnost v takej forme v akej su dnes..

lost

Nj, o com je stuzkova... zbytocne nafukana akcia.. a NUTENA... to je blbost..

Niektore skoly su inteligentnejsie a volia radse 1 tyzdnovy pobyt pri mori pre celu triedu a nie praskat peniaze do stuzkovej..

No ja som tam tiez nechcel ist, ale isiel som.. Dovod vymysliet nie je problem :) otazne je.. ci ti to neskor nebude luto a/alebo ci ti to nedaju ucitelia vyzrat, lebo ich oberas v podstate o peniaze a co ja viem co este..