Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem ísť na svoju stužkovú. Musim?

Príspevok v téme: Nechcem ísť na svoju stužkovú. Musim?
laurinaaa

Ahojte
Mám problem - viem, ze je to este daleko, teraz je len jul a to ma caka az v decembri, ale ja naozaj nechcem ist na stuzkovu. V triede nie sme dobra partia, nemam tam kamaratky a celkovo som dost uzavreta povaha, nemam rada akcie podobneho typu, nemám partnera atd. skratka ja naozaj nevidim dobry dovod preco tam vobec ist.
Navyse, stoji to strasne vela penazi + este saty, co by som nerada minala na nieco, kam nechcem ist, tento rok ma caka este kopu vydavkov. Tie peniaze nie su az taky problem, len nechcem zbytocne minat, alebo ako to mam povedat.
Viem, ze stuzkova je jedinecna udalost, ktoru zazijem len raz v zivote, ma byt nezabudnutelna atdf atd. , ale mne to nic nehovori...
Rodicia tymto mojim rozhodnutim nie su nedseni, cuduju sa ( napriek tomu ze vedia aku mam povahu) no a ked to poviem triednej, spoluziakom tak tiez budu asi na mna cumiet, ci mi nepreskocilo. Musim si asi vymysliet nejaky dovod... Co vy na to ??

kača.

ja som tiež nechcela ísť, lebo z takýchto akcií mám doslova fobiu. Ale som išla, lebo sa to akože patrí. No a bol to des a mám z toho nočné mory dodnes. Kolektív otrasný. Baba pol roka dopredu plánovali, čo si oblečú, aký budú mať účes, nechty..a tiež si to neprezrádzali, aby sa neodkukali. A kto mal partnera sa to ešte dalo prežiť, no ja som bola sama...nemala som tam ani ísť !!! a ty si stoj za svojím, povedz rázne, že nejdeš a hotovo. Jasné, že ťa budú spolužiaci nahovárať, lebo prachy sa zídu ale potom tie ohováračky !!! fuj je mi zle aj po rokoch z toho.

xy:)

ja som tiez nechcela na stuzkovu a sla som, celkovo to hodnotim ako nejaku dedinsku veselicu, kde sa bavia hlavne rodicia a nie deti, je to cele starosvetske. ja si ju nepamatam ani dobre, pozvala som si tam ludi, s ktorymi bola sranda a bolo, aj tak sme vacsiu cast travili mimo saly ako v nej, Dj bol hrozny, na videu som asi 2 sekundy :D podla mna, skoda vyhodenych penazi.

nyky20

nie nemusíš. A možno budeš prekvapená, že v tom nezostaneš sama. Ak ste zlý kolektív tak sa možno nájdu viacerí čo tam nepojdu. Povec to na rovinu a je. Ja som síce išla lebo som vedela, že tam budú asi 4 baby, s ktorými si na 100 % rozumiem. Nehovorím, že bolo zle, ale kebyže nejdem prežijem to. Oni tam mali frajerov takže to bolo také. Aj tak nechápem na čo si tam vodia partnerov. Však je to len pre nich a rodičov. U nás nakoniec ale 7 báb nebolo a nikto z toho tragediu nerobil.

ta3

Laurina,
nic sa nemusi, musi sa len zomriet, razne presentuj svoje rozhodnutie doma aj v kole, potomm platit nic nemusis a basta, stuzkova nie je povinna, nikto Ta nemoze nutit, ked Ty sama tam ist nechces, uz si na prahu dospelosti, tak sa uc povedat aj nie, v zivote sa Ti to dost zide

luckaaaaaa

ja by swom to vyriešila len tak, že by som prišla len na stužkovanie, postavila sa tam a po odovzdani stuzky by som sla domov. to ti stacia jednoduche pozicane saty, aby si neboma v fifloch,alebo nohavice a mas... a co koho do toho, ze tam nechces ist.. je to kazdeho vec...

tsil

Hlavne tam nehcoď keď sama nechceš!!!!! To vravím z valstnej skúsenosti, ja som podlahla tlaku okolia a išla a bolo to čisté "utrpenie", pretvárka a nuda.... proste horor, ja som celú dobu nemyslela na nič iné len na to ako sa to skončí. Zbytočne vyhodené peniaze a zabitý čas ...a blbé spomienky...

timka00

ahoj, ja som tiež nebola na stužkovej a som tu. tiez som nemala dajaku dobru partiu v triede tak som nešla, a jasne ze nemas zaplatit ked nejdes.

0vecka

u nas boli vsetci ale kludne povedz ze taketo akcie nemusis a bohuzial tvoji rodicia nemaju taku sumu len tak aby ju dali ked si to ty neuzijes a hotovka...

inaq podla mna to nieje take hrozne :-D ale myslim ze za tie peniaze to nestalo :)