Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem ísť na svoju stužkovú. Musim?

Príspevok v téme: Nechcem ísť na svoju stužkovú. Musim?
laurinaaa

Ahojte
Mám problem - viem, ze je to este daleko, teraz je len jul a to ma caka az v decembri, ale ja naozaj nechcem ist na stuzkovu. V triede nie sme dobra partia, nemam tam kamaratky a celkovo som dost uzavreta povaha, nemam rada akcie podobneho typu, nemám partnera atd. skratka ja naozaj nevidim dobry dovod preco tam vobec ist.
Navyse, stoji to strasne vela penazi + este saty, co by som nerada minala na nieco, kam nechcem ist, tento rok ma caka este kopu vydavkov. Tie peniaze nie su az taky problem, len nechcem zbytocne minat, alebo ako to mam povedat.
Viem, ze stuzkova je jedinecna udalost, ktoru zazijem len raz v zivote, ma byt nezabudnutelna atdf atd. , ale mne to nic nehovori...
Rodicia tymto mojim rozhodnutim nie su nedseni, cuduju sa ( napriek tomu ze vedia aku mam povahu) no a ked to poviem triednej, spoluziakom tak tiez budu asi na mna cumiet, ci mi nepreskocilo. Musim si asi vymysliet nejaky dovod... Co vy na to ??

laurinaaa

ludia, diki ze ste sa ozvali, ste zlati :)

no my sme boli uz na vylet v Parizi a bol teda uzasny ale aj pekne drahy, no ta stuzkova sa aj tak tiez planuje

ale..to naozaj budem musiet zaplatit aj ked tam nepojdem?? aj ked mne samej to tiez napadlo, ale dufala som ze nie ked tam teda nebudem..no to je dost blbe podla mna..
v tom pripade - ak je nevyhnutne zaplatit - by som tam urcite sla..tak co uz..
a je pravdou, ze dopredu mesiac nebudem vediet ze budem akoze chora, tak budem musiet zaplatit..
no neviem..a rodicia tym nebudu nadseni...najma mamka ze co vymyslam...a oni tam budu chciet ist ..hmm

a my platime asi 200 eur tiez a mali sme postupne posielat urcite ciastky na ucet pocas celych 4 rokov...no my sme este nic neposlali..

Lucia2

viem uhradiť peniaze sa musia ja som to zaplatila teda rodičia to zaplatili čo mi je luto. Ale tiež kvôli zlym vztahom v triede som tam neišla a ani nemam rada taketo akcie. Lekarka mi dala ospravedlnenku a bolo.

jankaaaaaaaaa

flowers: vysmesne to malo byt pre tie moje spoluziacky, ktore brali stuzkovu tak vazne ako najdolezitejsiu udalost vo svojom zivte, hadali sa preto asi kazdy den v skole, zjapali po sebe aby si presadili to svoje, z tej stuzkovej si robili pomaly svatbu, chceli byt co najviac vyfintene hadali sa este k tomu aj na satach, ktora aku farbu siat si vezme, potom si dokonca ani jedna druhej nechceli ukazat ani priblizne povedat ake saty budu mat, aby nahodou si ziadna nekupila podobne, chceli mat co najviac honosnu celu stuzkovu, pozyvali uplne vsetkych profesorov aj ich partnerov, aj takych ucitelov co nas neucili, chceli mat tu najdrahsiu miestnost, proste chceli mat tu NAJ stuzkovu aku este ziadna trieda nemala, lebo si mysleli ze to je to dolezite v zivote, mat neviem aku super drahu a luxusnu stuzkovu... a tie dievcata z dediny som myslela tak, ze nepoznali iny zivot len tie dedinske zabavy podobne stuzkovej kde sa robi nejaky program na pobavenie, ale v konecnom dosledku je to uplne strapnovanie sa
cele mi to prislo strasne prehnane a trapne, beriem ze je to pre rodicov, ved oni to vsetko zaplatili, ale rodicom nielen mojim to prislo vsetko strasne prehnane

mimi23252333

síce ja idem len do 3.roč. a stuzková je este daleko...tiez sa mi moc nechce ist na stuzkovu a to len kôli spoluziakom...my sme hrozná trieda :(

system

lost: sak jasne, ale tak chapes, kto by nezmaturoval ? :D:D:D
----------------
inac presne ako vravi jajka, ze aksa vyhovoris na chorobu tak ty nebudes vediet mesiac dopredu ze budes vtedy chora a budes musiet cvaknut nejake prachy za jedlo a pod. a stejne budu na teba cumiet divne. ja by som im to povedal na rovinu ze nejdem nech s tabou ani nepocitaju a basta. ;)

flowerss

to jankaaaaaaaaa
" a boli cele bez seba uz od prveho rocnika ze vo stvrtom bude stuzkova atd. bolo to uplne trapne, boli to tie typicke dievcata z dediny, co mali priam v oblube taketo zabavy..."

ja som typické dievča z dediny, ktoré sa od prvého ročníka tešilo na svoju stužkovú, no nakoniec celú starosť o to si zobrali typické dievčatá z mesta, kde som študovala. Tvoja veta mi vyznieva dosť posmešne..snáď sa mýlim

jajka001_

myslim ze peniaze aj tak vypytaju, ved prenajom miestosti a dalsie veci s tym spojene, to sa uhradza spolu. akurat usetri za saty. a jedlo sa tiez hradi vopred takze ak sa vyhovori ze je chora, aj to jedlo bude musiet uhradit. my sme mali tiez trapnu skuskovu ale aj tak mam nejake tie zazitky :) ja som tam mala frajera a kamosov a cely cas sme sa zasivali lebo tam pustali uplne hroznu muziku. a je pravda aj to ze je to pre rodicov. tak sa vyfinti nech si kočka - je to fajn pocit a chod tam. zaplatis si to tak ci tak, tak si to aspon uzi najviac ako sa da. mozno este bude sranda, nikdy nevies.

lost

system

"Predsa je to pre nich radost ze ich dieta vystudovalo strednu"

aj ja som si toto hovoril aaaaaaaaalee!!! :D:D:D

stuzkova je

PRED

maturitami :D:D:D

kazdy sa radval ze juuchuu a ja ze neeee ved este som nematuroval ako sa moze mradovat? :D:D:D

Lucia2

Laurinaaa
chod lekarke a nech ti da na ten den ospravedlnenku, akože ti bolo zle, alebo aj na celý týždeň :-). Ani ja som nebola na stužkovej a toto zabralo bola som akože chora a hotovo :-))