Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem ísť na svoju stužkovú. Musim?

Príspevok v téme: Nechcem ísť na svoju stužkovú. Musim?
laurinaaa

Ahojte
Mám problem - viem, ze je to este daleko, teraz je len jul a to ma caka az v decembri, ale ja naozaj nechcem ist na stuzkovu. V triede nie sme dobra partia, nemam tam kamaratky a celkovo som dost uzavreta povaha, nemam rada akcie podobneho typu, nemám partnera atd. skratka ja naozaj nevidim dobry dovod preco tam vobec ist.
Navyse, stoji to strasne vela penazi + este saty, co by som nerada minala na nieco, kam nechcem ist, tento rok ma caka este kopu vydavkov. Tie peniaze nie su az taky problem, len nechcem zbytocne minat, alebo ako to mam povedat.
Viem, ze stuzkova je jedinecna udalost, ktoru zazijem len raz v zivote, ma byt nezabudnutelna atdf atd. , ale mne to nic nehovori...
Rodicia tymto mojim rozhodnutim nie su nedseni, cuduju sa ( napriek tomu ze vedia aku mam povahu) no a ked to poviem triednej, spoluziakom tak tiez budu asi na mna cumiet, ci mi nepreskocilo. Musim si asi vymysliet nejaky dovod... Co vy na to ??

lochness

ked nechces nechod - ja som isla aj ked sa mi velmi nechcelo a vobec som sa nebavila, obycajny gadzibal, ozranparty, trapne ludovky (nic z toho neoblubujem)... jasne ze vasa stuzkova moze byt o inom, hlavne ak ide o vylet, ale proste ked sa na to necitis ani ta to tam netaha, tak sa na to vykasli - tesne predtym a tesne po tom budu do teba spoluziaci drbat ze co nejdes/nesla si, ale to po par dnoch prejde... ak by sme my namiesto stupidnej tancovacky mali vylet tak by som isla s radostou, takto mam len o jednu zbytocnu spomienku a pohar navyse... rozmysli si to poriadne ci sa ti tam chce ist a potom sa toho drz, nedaj sa nikym nutit do dacoho proti svojej voli

kdejeIQ

Keď to tu čítam, tak si cením ovela viac náš kolektív a našu stužkovú. Keby sa dalo, zopakovala by som si ju aj trikrát:) Pre mňa perfektný večer strávený v spoločnosti super ludí.
Na druhú stranu chápem, že ak ten kolektív nie je bohvieaký, tak to nemá ten správny zmysel, ktorý by stužková mala mať. Čo je škoda.

system

michallkaa: lol :D ako sorry ale ja na jej mieste by som sa vy**l na vas :D Ved ak mate peniaze rozratane tak by ste mali vediet kolko co bude priblizne stat nie ? teda zaplatila by si ta vasa spoluziacka len za oznamka a hotovo :D. (alebo si pletiem pojmy ?) :D ako namiesto 30 € co by dala za oznamka ju nanutite dat 200 € na stuzkovu aj ked na nu nepojde ? ved to z jej penazi budete mat zadarmo minimalne fotografa ! ako fakt ste sa zachovali ku nej ako hlupi zdieraci. Ved ma 18 rokov je to jej rozhodnutie ci tam chce ist alebo nie a rovnako aj jej peniaze a jej vec kde ich minie rozhodne by som na jej mieste neplatil vasu stuzkovu.

3nttt

Viem, ze stuzkova je jedinecna udalost ---mozem ta ubezpecit ze sa mylis. podla mna je to udalost ked sa vsetci studenti zhodia jak taki sasovia a ostatny sa na tom zabavaju. my sme boli dobry kolektiv a bolo to...no ja by som si to uz zopakovat nechcela. fakt to boli iba zbytocne vyhodene prachy.nic viac.

jankaaaaaaaaa

tiez nechapempreco ju do toho chcete nutit. ked proste nejde, tak nejde a budete musiet na niecom usetrit ked uz ste si to takto rozpocitali, ved aj na jedle za nu a rodicov a partnera usetrite, takze nebudete potrebovat peniaze aj za nu

šata

michallkaa

vás v triede vôbec nenapadlo, že možno má jej rodina finančné problémy? a nie len teraz, ale možno dlhý čas a preto sa neskladala? proste ste ju nanútili a hotovo. nechápem fakt ako.

no a lauri, rozhodni sa ako ty chceš. je to tvoja voľba.

michallkaa

necitala som prispevky ale:

riesili sme v triede tento isty problem. My mame stuzkovu uz v novembri a jedna nasa spoluziacka nechcela ist na stuzkovu.

Neviem ako vy, ale my sme sa na stuzkovu zbierali po cele tri roky, takze uz mame pozbierane peniaze, aj ked niektore este doteraz nedali, to vsak daju naraz do konca prazdnin. (ona tiez este nedala)

Tak sme jej jednoducho vysvetlili, ze my mame uz peniaze rozratane (DJ, fotograf, kameraman, oznamka, ....) a zaplatit musi. A ze ked nechce nech neide, ale 220 eur vyhodit len tak je blbost.

Mozno teraz na tu stuzkovu ist nechces, ale uvidis ze tam bude super.

Mne sa tiez stalo ze som nechcela ist na nejaku akciu (konkretne na oslavu kamarata kde som poznala len jeho) ale nakoniec som isla a dopadlo to super. Sice som 4hodiny len sedela a bola ticho, ale potom som sa zoznamila s ostatnymi a zacali robit blbosti a vsetci sme sa smiali.

A co sa tyka siat na stuzkovu, tka podla mna nie su take drahe pretoze dnes sa na stuzkovu uz chodi v normalnych satach nie v nejakych robach alebo ako to nazvat.

takze aj by som na tvojom mieste isla. To ze ste zly kolektiv je sposobene mozno aj tym, ze je cas pred stuzkovou a hadate sa tak ako kazdy tretiaci a stvrtaci na SS. A ze si ticha myska? Nevadi kazdy z nas je iny. A uvidis ze na stuzkovej sa dokazes odviazat a zabavit a ze tvoji spoluziaci ta budu brat ako rovnocennu a vobec ich nebude zaujimat ze si taka ticha (mam to odskusane a overene v praxi) :-)

michallkaa

necitala som prispevky ale:

riesili sme v triede tento isty problem. My mame stuzkovu uz v novembri a jedna nasa spoluziacka nechcela ist na stuzkovu.

Neviem ako vy, ale my sme sa na stuzkovu zbierali po cele tri roky, takze uz mame pozbierane peniaze, aj ked niektore este doteraz nedali, to vsak daju naraz do konca prazdnin. (ona tiez este nedala)

Tak sme jej jednoducho vysvetlili, ze my mame uz peniaze rozratane (DJ, fotograf, kameraman, oznamka, ....) a zaplatit musi. A ze ked nechce nech neide, ale 220 eur vyhodit len tak je blbost.

Mozno teraz na tu stuzkovu ist nechces, ale uvidis ze tam bude super.

Mne sa tiez stalo ze som nechcela ist na nejaku akciu (konkretne na oslavu kamarata kde som poznala len jeho) ale nakoniec som isla a dopadlo to super. Sice som 4hodiny len sedela a bola ticho, ale potom som sa zoznamila s ostatnymi a zacali robit blbosti a vsetci sme sa smiali.

A co sa tyka siat na stuzkovu, tka podla mna nie su take drahe pretoze dnes sa na stuzkovu uz chodi v normalnych satach nie v nejakych robach alebo ako to nazvat.

takze aj by som na tvojom mieste isla. To ze ste zly kolektiv je sposobene mozno aj tym, ze je cas pred stuzkovou a hadate sa tak ako kazdy tretiaci a stvrtaci na SS. A ze si ticha myska? Nevadi kazdy z nas je iny. A uvidis ze na stuzkovej sa dokazes odviazat a zabavit a ze tvoji spoluziaci ta budu brat ako rovnocennu a vobec ich nebude zaujimat ze si taka ticha (mam to odskusane a overene v praxi) :-)

reneSNV

laurinaaa
ani ja som nesiel na stužkovu a som tu
bolo mi to aj luto ale s mojimi spoluziakmi to bolo podobne ako s tvojimi