Nie som stastna vo vztahu, kde robim chybu?

Príspevok v téme: Nie som stastna vo vztahu, kde robim chybu?
asi naivna

Mam 5 rocny vztah, dali sme sa dokopy v 3 rocniku na vysokej skole. Zo zaciatku to bolo pekne, ale asi po roku, ked sme boli na vylete v Parizi s priatelom, jeho kamaratom s frajerkou, kvoli hadke pred nimi, mi povedal, ze je koniec......uprosikala som ho, ked som plakala a ponizovala sa pred jeho kamaratmi....po 3 hodinovom prosikani v letiskovej hale a v lietadle, nakoniec povolil....MOJE PRVE SKLAMANIE,
Potom to klapalo dobre, s obcasnymi vycitkami z mojej strany, lebo som nechcela pochopit, preco ma chcel nechat vtedy v Parizi. Po troch rokoch vztahu, som sa dozvedela, ze sa stretol s ex-priatelkou, (jeho prvou laskou, na kt nevedel zabudnut, lebo ona nechala jeho nepeknym sposobom(. To stretnutie prebehlo v spolocnosti jeho kamaratov, ja som tam nebola........s ex si vyliali city a uzmierili sa.......Vsetko mi povedal...

Moje sklamanie, prislo, ked som sa nahodne dozvedele, pri otvoreni jeho emailovej schranky, ze to stretnutie s ex nebolo iba jedno, ale viacere a ze si takmer rok dopisovali a tajili to predomnou a jej priatelom......asi im to lichotilo, dvihalo ego a vzajomne si vylievali srdcia
Od toho okamihu sa zacal kolotoc vycitiek z mojej strany, obvinujem ho, ze zlyhal........mala som a mam hrozne depresie......

Vztah pokracoval.

Po skonceni vysokej skoly, som odisla do BA, kam sme mali ist povodne spolu, ale nakoniec to nevyslo.......priatel zostal v rodnom meste a potom po pol roku odisiel pracovat do Ciech.

V BA som zostala rok a pol a bolo to najhorsie obdobie mojho zivota, vidavali sme sa minimalne, lebo nechcel za mnou cestovat, moje depresie sa zhorsili a aj moje vycitky sa stupnovali.

Po roku a pol, som sa vzdala vsetkeho, co som si vybudovala v praci a odisla som za nim do Ciech, lebo som strasna ziarlivka priznavam a bala som sa, ze nas vztah krachne.

Dnes mam za sebou skoro 5 rocny vztah, plny sklamani, plny vycitiek, obrovskych psychickych problemov,malych fyzických atakov a depresii......boli aj pekne veci......ale to zle sa na mne podpisalo.......fyzicky

Ciastocne si za to mozem sama, lebo som vecny pesimista, mam sklon k depresiam, som ziarliva a zavisla na partnerovi

Jeho postoj ku mne sa zmenil.........uz neplanuje spolocnu buducnost, vzdy mi povie, ze ma ma rad, ale s vyhradou, resp. s podmienkou, ze nebudem mat psych. problemy.

Neviem, co mam robit, som zufala, neviem, ci mam zostat v tomto vztahu.

Priatel bol poznaceny zo svojho prveho vztahu tym, ze ho nechala ex a akoby sa blokol, nikdy o mna nebojoval...nikdy neprejavoval extremne city....vzdy, ked som mala depresie a vycitala som mu nieco, navrhol mi rozchod....nehladal riesenie

Neviem, co mam robit so svojim zivotom, prosim poradte mi...

Dakujem

Laurina22

Ani som tvoj pribeh cely nedocitala,nehnevaj sa ale ten chlap ta vobec nemiluje,ponizujes sama seba a ma z teba handru...

Spamataj sa!

fenestraria

necitala som predchadzajuce prispevky ale on o teba vobec nestoji, nemiluje ta , nelubi ta... ma ta rad a bude ta mat rad ak nebudes mat depresie ?? to co je za sebca??idiota?? ma pri tebe stat stale, v dobrom aj zlom a vobec nevidi, ze tie depresie mas z neho ?? ja viem, vravi sa to lahko, ale rozid sa s nim. sposobuje ti viac trapenia ako stastie a nie je chyba v tebe, vobec. nejach ho ist, ulavi sa ti a stretnes niekoho, pri kom budes naozaj stastna, bez depresii a da ti lasku a vsetko co potrebujes.

Deee

Podľa mna je dávno koniec, len ti to ešte nedošlo... Ved on o teba daaaaaavno nestojí, minimálne od toho letiska

blondula

necitala som vsetky prispevky,ale asi je s tebou len preto,lebo mas psychicke problemy a nechce mat na svedomi ak si nieco urobis ak ta opusti ! NIKDY BY SOM SA NEPROSIKALA CLOVEKU ABY SO MNOU OSTAL,KED ON NEJAVI O MNA ZAUJEM !!!! tak hlboko by som neklesla !! tajne stretavky s ex,vypisovanie,stazovanie sa,"nezaujem" o teba... to vsetko nasvedcuje tomu,ze z jeho strany je koniec a caka asi,kedy to pochopis aj ty :-( tebe to uz navrhol a povedal,ale si to nechcela prijat a neviem cim si sa mu "vyhrazala" ak ta opusti.je mi luto,ale tak to vidim ja !!

angela85

moj nazor je taky, ze ta nechce a on stale caka len na svoju byvalu, kedy sa rozide so svojim priatelom, verim tomu, ze keby bola volna, tak by nevahal. ja som s priatelom tri roky a vzivote nepadlo slovko o rozchode, i ked sme sa trochu pohadali, ci ja som sa ofucala. vzdy nam to prislo luto a chceli sme byt hned spolu
ziadne ukecavanie ci nutenie toho druheho do vztahu. vztah nemoze byt len z jednej strany

jeanny

suhlasim s uhlim...preco by mal byt iniciatorom zmierenia ked sa zjavne zmierit nechce? ty si to len nechces stal uvedomit...podla mna si ho len natolko otravovala ze nakoniec povolil lebo uz nevladal, naco ti to je dobre? rozid sa snim pre zmenu ty a sama uvidis co spravi, ci to neha tak alebo nie a podla toho sa zariad

asi naivna

mate niekto podobnu skusenost s tym ukecavanim?????

co si myslite, je pricinou toho, ze chlap nechava zenu, nech onho bojuje a on nespravi nic.......hoci nakonci povoli.....ale nie je iniciatorom zmierenia

myslite, ze je to zle nacasovane, ze netreba hned na muza tlacit, ale nechat mu priestor..........

ak mate niekto takuto skusenost a pochopili ste, preco to tak je....prosim o radu

bsbs

Sama si napísala:
velkrat zlyhal, ze pri problemoch nehladal riesenie ale vzdy si vybral tu lahsiu cestu....lahsiu prenho, ze navrhol rozchod.... asi naozaj uteká pred problémami....
Ja by som sa s ním skúsila ešte raz a naposledy porozprávať a buď sa to vyrieši alebo čau... ty nie si odkázaná na niekoho kto si Ťa možno neváži....

jeanny

ak ti tolko krat navrhoval rozchod tak sa asi chce rozist...nemozes od neho cakat ze bude bojovat ked proste nechce. aj ked si ho nakoniec ukecala pokracovat, naco to bolo dobre? aj tak si neni stastna a zrejme ani on tak to ukoncite a hotovo