Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Fionka dakujem, inak moj vlasy, no neviem teraz su take rozne, farba mi vyrasta, ale tak chcem si nechat dlhsie, tak ich nemam dorast trosku :)
carey jeeej pekna si:)a saty tiez!mne sa velmi paci hentaky typ siat:)a mas uces mas tiez velmi pekny fotka potesila:)maoam zelam pekny vikend dufam ze si aj oddychnes:)
Maoam diky :))
no baby, mile od vas, ale prave som sa vratila (vstavala som o 5) a cely vikend bude natrieskany :-//, musim vela dohnat
ale ste zlate
Carey, fotka dosla, ty pocuvaj, ty sa nejak menis, vsak pred rokom take dievcatko nesmele, teraz jaka dama? :D
Fionka ahoj, dobru chut...ja som sa prave odfotila v tych satach, tak mala by ti prist foto... ja pomaly pojdem do mesta.
babulky ahojte:)ako?ja akurat dojedam druhu porciu zapecenej brokolice s var.zemiakmi:Ddnes rano sa mi na pere urobil herpes..parada:(
Ja si svadobne saty chcem len vyskusat :) Ale na svadbe budem v nejakych beznych - nie svadobnych satach.. A svadbu chcem mat na urade pre mojich rodicov a svokrovcov :) Nikdy som nemala rada taketo oslavy - kde sa pozornost venuje mne... Ale zato peniaze co usetrim na svadbe vrazim do bohovskej svadobnej cesty :) A mozno aj do dvoch - k moru a do hor :)
Tak Carey, hadam si uz tvoja kamoska vyberie :) Dobre vypinam vas :)
Juchu ja som bola na dvoch svadbach, teraz to bude tretia ale prva s novym priatelom, dost sa tesim :)
Ja som toho dnes uz vela porobila, tak vecer si spravim volno. Ja si svadobne saty budem skusat az ked to bude aktualne, cize o par rokov :D
Idem este trosku nieco porobit (lebo som v robote) a za dake dve hodky palim domov sa chystat na vecer.. tak sa teda majte krasne :)
Carey dakujem, hadam bude dnes vecer dobre, sa tesim :)
Aj mne to vypisovalo chybu.. Najprv som sa zlakla, ze ak ho zrusili co s nami.. Ale potom, ze fuuu, vsak mame na seba maily :)
Svadobne saty? Bomba! Nikdy som nebola na svadbe (ja viem, v mojom veku je to divne, ale ja mam alternativne kamosky, ktore sa mnozia bez svadby :D ).. Isla by som s niekym vyberat svadobne saty :) By som si aj ja skusila :)