ale praveze bez extremu to nie je ono...
ak to neboli, tak to je na hovno...
to sa jednoducho neda popriet...
a nikto, kto to niekedy neskusil, nepochopi...
mozno je to ako droga :)
ja by som tiez chcel robit sporty, hlavne take kde to ide do relativneho extremu, ale hold, fyzika nepusti.. a serie ma to tak extremne, ze raz s tou fyzikou vybabrem.. a poriadne..
Ludia, co hovoria, ze "ist do extremu je zbytocne" skuste pit vodu pomaly, ked ste smadny, blabla
mozno trafim klinec po hlave ak to prirovnam k tomu, ze skuste ukoncit sex ked ste pred tym najlepsim, a to do konca zivota ;)
mozon 1 z 10 000 ma taku extremnu psychyku, ze by to zvladol..
mam taku divnu otazku, lebo neviem o tejto chorobe dost a google mi neporadil, je ta choroba smrtelna ? resp dokaze ak pride spravit zavazny problem (nezvratny?) ak si pod dohladom ?
osobne by som asi skusil oblubeny sport zacat od znova - kazdy den o nieco viac, ale extremne pomaly navysovat zataz.. ale netusim ci to ma vobec vyznam, kedze to moze prist brutalne nahodne.. (nahodnost je svina).
a ako presne planujes dohnat kondicku na biku ? bavi ta taky styl sportu ze silna zataz na dlho? (nie maximalna, ale povedzme taka 70% z maxu)
lebo bike je celkom variabilny sport, za mladi som robil take ze 100 míl za den (i ked da sa aj viac) a nie je to az take narocne narazovo (tj. stale len slapem 1 tempom) ale ku koncu je clovek unaveny..
potom alebo pockat na Matrix, kde clovek hra s myslou a nie telom :)
alebo mozno.. uplne seknut so sportom a za 2 roky ti kondicka klesne tak, ze uz sa k tomu ani nebudes mat chut vratit :) (kvazi moj pripad, i ked chut tam este je, radsej si dam cokoladu)
~~~~~~~~~~~
je to blbe, i ked som vobec nepomohol, cely prispevok som pisal len z 1 dovodu a tym je ze :
- hlavne nezanevri na zivot :) mozno mas v osude nieco ine ako sporty..
Niekedy je to fakt nepochopitelne z pritomnosti, no buducnost nas nauci preco to je/bolo tak..
a potom to do seba bude zapadat s vacsou presnostou ako do seba zapadaju kvadre na pyramide..