Ako sa vzdat, obetovat niecoho co mam tak neskutocne rada, kvoli chorobe

Príspevok v téme: Ako sa vzdat, obetovat niecoho co mam tak neskutocne rada, kvoli chorobe
cokoladka898

Ako sa mam vzdat veci, ktore milujem? Ked mam proste pocit, ze mam este silu na to, aby som ich vykonala, tak moje telo je proti a brani sa. Milujem sport. Milujem ho nadovsetko, rada prekonavam samu seba, ale mam epilepsiu a pri tejto diagnoze sa musim setrit, dostatocne oddychovat a pod. Ked uz som moc presilena tak dostanem zachvat (nie vzdy). Ale moj zivot sa uplne zmenil. nemozem ist do extremov a toho sa tazko vzdava. Idem stale naplno a nie vzdy sa mi to vyplati.

Tak mi prosim poradte ako sa najlepsie vysporiadam s tym, aby som sa vzdala veci, ktore ma neskutocne bavia.

elsa5.5

cokoladka898 máš to ťažké,ale bud budeš robiť šport s tým že dostaneš záchvat,alebo sa ho vzdáš ale ten záchvat budeš mať aj tak,takže mohla by si ten šport robiť ale upozorniť ľudí naokolo čo treba robiť keby sa stalo...ak sa s tým chceš vysporiadať nájdi si iný koníček,alebo sa informuj na nejaké operácie to sa nedá operovať v dnešnej dobe...

bab

cokoladka898 Ja mam ochorenie ktore sa ppprejavuje na kozi,mam to uz 8rok,od vtedy som sa vobec nekupala v lete.Leto je ppre mna utrpenie,skodi mi teplo,slnko.Musela som sa s tym jednoducho zmierit,nic ine mi neostalo,i ked niekedy nie som uplne zmierena a mam depky z takeho zivota.