ale prosim ta aspon nachwilku otwor tu temu ide aj o zdravie ziwich tworooow...ktore tiez cchcu zit..nooo
ANDREJ-moj psik
Napríklad med vyťahuje hnis. Ale rátaj, že je tam aj trošku propolisu.
Mali sme psika poulicnu zmes,volal sa DYK.Mal uz 16 rokov abol velmi sikovny ako 5 rocny.Dokonca zil v dome sam po tom ako zomrel nas dedo.Suseda ho krmila.Raz sa pobil s vlciakom a ten mu vytrhal kusy masa.Tak sme sa pri nom striedali,opatrovali sme ho.Zomrel az po dvoch tyzdnoch.Plakali sme.Bol verny a mudry.
Co ja viem, a pomaha to aj ludom. je vymyvat oci mliekovou vodou. Alebo destilovanou vodou z ocianky.
Donca, prosím ťa, zopakuj mi radšej tú otázku, lebo neviem čo máš na mysli.
Pre Otázka. To som ešte nepočul, dávať cukor na oči. Ale človek sa učí celý život. Keď tak zoberieš, cukor je jemne agresívna látka a taktiež aj moč. A práve moč používajú starší ľudia na ošetrovanie rán. Keď to je veľmi, zlé, že už tých pamätníkov moc nežije, ale na toto sa spýtam. Je toho veľa medzi nebom a zemou. Prepáč za podozrenie, ďakujem vopred.
nerobim si srandu.presne to s cukrom urobila moja sesternica maciatku a pomohlo mu to.ja neviem,ci to bola len nahoda,ale poradili mi to asi 3 ludia nezavezne na sebe,preto sa chcem uistit,lebo cukor podla mna skor zalepi.je lepkavi a s vodou este viac.a oko je mokre.myslela som,ze je to nejaky stary osveceny recept starych mam,preto sa pytam,ked mate take vedomosti o ludovych licitelstvach.
skusim tu borovu vodu.
Samozrejme, ten cukor nie!!!!!!!
radsej s nim zabehni ku zverolekarovi, lebo ten cukor je podla mna blbost, skus si fuknut do oka cukor ked ho budes mat zapalene, myslis ze byti to pomohlo???ja pochybujem, radsej zabehni k lekarovy a on nech da ocnu mast...inak nam sa dnes narodili male zajaciky:)))))))a aj nam zakerny sused zabil nasho hafana:(tiez sme vsetci plakali, lebo bol asi najlepsi pocas celej nasej generacie...a omentalne mame doma uz asi 6 rokov psika ktoreho niekto vyhodil a ja som si ho doniesla domov:))oco nebol nadseny ale teraz sme vsetci radi ze ho mame lebo je strasne verny a vdacny...ja keby som mohla tak mame doma cely utulok, ale uz na mna oco krici:(((pritom nemam 10, mam 21:))ale som strasny milovnik vsetkeho ziveho:)
Pre Otázka. Neviem, či si robíš srandu a či si ten čo myslím, ale v prípade, že si úprimná osoba a tvoja otázka je taktiež úprimná, treba robiť výplach bórovou vodou /dosteneš ju v lekárni/ a nižšie spomenutou čajovou zmesou na posilnenie očí. Samozrejme, zvlášť, nie naraz.
samko,ked ma moje morca od narodenia zalepene a mokvajuce jedno ocko,tak mu pomoze fuknut don praskovy cukor?niekto mi to poradil ze to zabera ale sa mi to zda ze sa mu zalepi od cukru este viac,nie?