ANDREJ-moj psik

eliiiii

Mali sme psika poulicnu zmes,volal sa DYK.Mal uz 16 rokov abol velmi sikovny ako 5 rocny.Dokonca zil v dome sam po tom ako zomrel nas dedo.Suseda ho krmila.Raz sa pobil s vlciakom a ten mu vytrhal kusy masa.Tak sme sa pri nom striedali,opatrovali sme ho.Zomrel az po dvoch tyzdnoch.Plakali sme.Bol verny a mudry.

samko r.

Pre Otázka. To som ešte nepočul, dávať cukor na oči. Ale človek sa učí celý život. Keď tak zoberieš, cukor je jemne agresívna látka a taktiež aj moč. A práve moč používajú starší ľudia na ošetrovanie rán. Keď to je veľmi, zlé, že už tých pamätníkov moc nežije, ale na toto sa spýtam. Je toho veľa medzi nebom a zemou. Prepáč za podozrenie, ďakujem vopred.

otazka

nerobim si srandu.presne to s cukrom urobila moja sesternica maciatku a pomohlo mu to.ja neviem,ci to bola len nahoda,ale poradili mi to asi 3 ludia nezavezne na sebe,preto sa chcem uistit,lebo cukor podla mna skor zalepi.je lepkavi a s vodou este viac.a oko je mokre.myslela som,ze je to nejaky stary osveceny recept starych mam,preto sa pytam,ked mate take vedomosti o ludovych licitelstvach.
skusim tu borovu vodu.

ivka2

radsej s nim zabehni ku zverolekarovi, lebo ten cukor je podla mna blbost, skus si fuknut do oka cukor ked ho budes mat zapalene, myslis ze byti to pomohlo???ja pochybujem, radsej zabehni k lekarovy a on nech da ocnu mast...inak nam sa dnes narodili male zajaciky:)))))))a aj nam zakerny sused zabil nasho hafana:(tiez sme vsetci plakali, lebo bol asi najlepsi pocas celej nasej generacie...a omentalne mame doma uz asi 6 rokov psika ktoreho niekto vyhodil a ja som si ho doniesla domov:))oco nebol nadseny ale teraz sme vsetci radi ze ho mame lebo je strasne verny a vdacny...ja keby som mohla tak mame doma cely utulok, ale uz na mna oco krici:(((pritom nemam 10, mam 21:))ale som strasny milovnik vsetkeho ziveho:)

samko r.

Pre Otázka. Neviem, či si robíš srandu a či si ten čo myslím, ale v prípade, že si úprimná osoba a tvoja otázka je taktiež úprimná, treba robiť výplach bórovou vodou /dosteneš ju v lekárni/ a nižšie spomenutou čajovou zmesou na posilnenie očí. Samozrejme, zvlášť, nie naraz.

otazka

samko,ked ma moje morca od narodenia zalepene a mokvajuce jedno ocko,tak mu pomoze fuknut don praskovy cukor?niekto mi to poradil ze to zabera ale sa mi to zda ze sa mu zalepi od cukru este viac,nie?