ale prosim ta aspon nachwilku otwor tu temu ide aj o zdravie ziwich tworooow...ktore tiez cchcu zit..nooo
ANDREJ-moj psik
dakujem samko, vyskusam, lebo berie to dost energie a mne je strasne fyzicke zle. a aby sme neusli od temy, vyskusam aj na psika ;)
Pre Tish. Z byliniek je na toto prírodou určená bylinka biely čistec. Po jej umytí z teba akoby všetko opadne. My sme toto preberali s Brunuškou tuším na reflexných masážach. Teda na tejto téme a fóre. Aby si si nemyslela, že sa tajne stretávame. A odolnosť očí musíš vypestovať zmesou dvoch byliniek a to: Očianka rostkovova+červený čistec, ktorý sa volá Betonika lekárska. Do tohto čaju ponoriť šatku a dávať na oči. Ináč, pomáha to aj proti zápalom oč. spojiviek a iným očným neduhom. Ale tu sme asi na animal téme, aby nás nespucovali.
Donca, prosím ťa v ktorej téme si mi písala, neviem sa zorientovať čo myslíš. Pozriem sa ihneď.
samko, mne sa to stava velmi casto. a s tym mocom to funguje, staci sa potriet a utriet naruby
Samko r.
pisala som ti aj som sa pytala ale si neodpisal....preco?
Brunuška, si tu? Tak počúvaj, resp. čítaj. Môj starý otec kedysi bol roľník. Pracoval na poli s koňom. Zastavil sa pri ňom nejaký človek zo susednej dediny, ktorý bol známy svojou nevraživosťou. Ako odišiel preč, starý začal pokračovať v práci na poli. Ale kôň /kobyla/ prestal ťahať ako sa má a stále sa to zhoršovalo až nakoniec kôň sa zastavil, odmietol ťahať a celý sa triasol. Vtedy náhodou išiel okolo nejaký žobrák /či uznáš, alebo nie niektorí boli veľmi šikovní a sveta skúsení/ a tento starému otcovi povedať, že kôň bol niekym urieknutý.Ináč sa tomu hovorilo aj uhranutý, neskôr sa začal uvádzať termín o ktorom sme sa spolu bavili, že dostal zočí. Tento žobrák zostal pri starom otcovi až do chvíle, kým kôň začal močiť. Vtedy mu pod genitálie dal vedro, zachytil doň moč a toto vedro s močom potom vylial po troche koňovi na hlavu. Po desiatich minútach kôň začal znovu ťahať, akoby sa nič nestalo. Takže niečo na tom je. Ja naväzujem na tú červenú stužku na obojku, čo píšeš dole a vôbec na tému, o ktorej sme sa bavili minulý týždeň.
ved prave to poznam.mne mojho psika tiez zahrdusil zakerny sused.vsetci sme plakali a bolo to akoby zomrel clen rodiny.bojim sa mat noveho,lebo viem,ze znovu zomrie a neviem,ako to zvladnem.nika,moj sa volal dufko! a bol taky mily a zlaty.moja najvecsia laska a kamarat.tiez sme mu pocas zivota zachranili xkrat zivot,operacia,auto ho zrazuílo a nakoniec musel prist o zivot kvoli bezcitnosti,agresivite ziarliveho suseda.
no ja si planujem kupit psika, ale teraz to nie je moc mozne, lebo som malo doma a nebal by sa o neho kto starat. Ale v buducnosti chcem znovu yorkshiraka. Moj priatel chce jack russela, tak uvidime ako sa dohodneme:o)