ANDREJ-moj psik

Dee

ja si tiez myslim, ze zdravie psika suvisi s nasim pocitom pohody.
Mne moj malinky yorkshiracik zomrel pred 4 rokmi v rukach a nevedela som mu pomoct. Citila som sa strasne, lebo 3 tyzdne pred tym ju operovali a bola na tom moc zle a vecer pred tym som uz videla zlepsenie a rano mi prestala v rukach dychat. 3 tyzdne som sa o nu starala ako o babatko, umyvala som ranku, striekackou davala lieky a jedlo.Zobrala som si dovolenku aby som s nou mohla byt stale. Velmi ma to vycerpalo a dodnes mi velmi chyba. Ked pridem domov, cakam, ze pribehne:o(

donca

KLARIKA
to neweis este cco som zazila...ked mala mamina 16 rokov,doniesla psika.lajka krizena so spicom..wolali sme ho Tufko....kazdy s nim bola spokojny...bol to clen rodiny...bol u nas 16!!!!!rokow.....wianoce roku2005 boli pre nas hrozne..w pohode sme warili a piekli stedru weceru,a wolala nam starka,ze tufko..zomrel....:((bolo to strasne....wsetci sme plakali..kazdy..este aj stryko...wsetci:(

brunuska

nika-uviaz mu cervenu stuzku na tri uzli na obojok alebo je lepsi cerveny obojok-to je proti zavisti a pomaha to-tiez mam taku hnusnu susedu a par krat sa mi ho aj otravit pokusila.a poistit sa u nas urcite neda-neviem o tom.bohuzial.tu u nas sa na zivych tvorov dost zabuda podstatne su len materialne veci-bohuzial.

nika :)

Suhlasim s tebou klarika.Aj ja mam doma psa.Vola sa Rony a je velmi hyperaktivny doslova.Je velmi zvedavy.Ale bohuzial sa mu nevyvynuli dobre bedrove klby.Boli sme s nim v Trnave.Tam nam povedali ze musi ist na operaciu.No na operaciu sme nemali peniaze.A preto sme s nim zacali chodit na rehabilitacie a vela sportuje.Zlepsilo sa mu to.Svalstvo mu spevnilo tie bedra.Jeho jedine stastie je to ze stale beha,je zvedavy a je naozaj hyperaktyvny.Lebo keby sa vobec nehybal,tak by musel zomriet,aby sa netrapil.Teraz sa ma lepsie ako mi.:0)Tie rehabylitacie mu pomahaju.Davam mu aj bahenne masky na klby a to tak zboznuje.Urcite mu to musi robit dobre.Velakrat je cely od toho bahna a potom je taky smiesny...Chcela by som ho poistit.Neviem zohnat poistenie pre neho.Zevraj je nejake,ale neviem ako sa vola.Chcela by som ho poistit proti tomu,keby mu niekto cudzi ublizil.Pretoze mam velmi zakernych susedov.Strasne nah ho kazdy zavidi.Napriek tomu aky ma zdravotny problem,tak to vobec nieje na nom vydno a fakt je krasny.Mohol by chodit na sutaze.Poradte mi prosim niekto nejaku poistavnu.Bojim sa,ze raz pridem domov a uz nebude.Som si na 100percent ista,ze mu chcu ublizit,lebo ludska zavit je velmi kruta.Uz som zufala a neviem co mam robit.Sloboda zvierat uz pozna nas pribeh ale nevedia nam s tymto pomoct.Napiste prosim niekto.

klarika

aj ja si mylsim,ze je to prepojene. zdravie psika a majitela.ked moj zomrel,tak som sa s tym nevedela zmierit 2 roky. a mohol zit! keby mi niekto vtedy poradil,tak som mu mohla zachranit zivot. donca,dufam tvojmu pomozes.je to ako keby zomrel clen rodiny.my sme plakali vsetci.