Vcera,ked som prisla od kamaratky som nasla mamu lezat na podlahe vo WC. Pokusala som sa ju zobudit, co sa mi po case podarilo. Hned ked vstala si sadla, bolo jej zle a zvracala. Ked som sa s nou zacala o tom rozpravat tak sa rozplakala, ze si nic nepameta. Do doktora nechce ist, ako jej mozem pomoct? Co sa jej stalo?
Mama odpadla..
ak ju tak najdes nabuduce, daj ju lezat za chrbat, skontroluj ci normalne dycha a zdvihni jej nohy, alebo rovno zavolaj zachranku, oni jej tie testy spravia.
ak je taka chuda, mozno ma nizky tlak, alebo malo zeleza, ale ak zvracala mohla mat aj mozgovu prihodu alebo infarkt, a to je potom cim dlhsie nekompenzovane tym horsie,
ist k lekarovi predsa neni hanba, povedz jej ze radsej budes chodit za nou mesiac do nemocnice, jak cely zivot na cintorin,
nech je zodpovedna voci sebe aj vam
ak ju tak najdes nabuduce, daj ju lezat za chrbat, skontroluj ci normalne dycha a zdvihni jej nohy, alebo rovno zavolaj zachranku, oni jej tie testy spravia.
ak je taka chuda, mozno ma nizky tlak, alebo malo zeleza, ale ak zvracala mohla mat aj mozgovu prihodu alebo infarkt, a to je potom cim dlhsie nekompenzovane tym horsie,
ist k lekarovi predsa neni hanba, povedz jej ze radsej budes chodit za nou mesiac do nemocnice, jak cely zivot na cintorin,
nech je zodpovedna voci sebe aj vam
smajliQa
ona ma 36 rokov.. vysku 175cm a vahu 55kg.. je chuda, a velmi o svoju vahu dba..pravidelne cvici.. pomaly ani jest ju nevidim..velmi sa bojim.. a do doktora ona nepojde, ako jej pomoct? co to moze byt?
ahoj.. nie je len vycerpana?
urcite by mala navstivit doktora. nie je to totiz normalne. nie je chora a taji vam to?
moze to byt hocico, poznam jednu zenu, co ma bulimiu a chcela sa vyvracat ale neslo jej to, a prislo jej tak zle, ze odpadla.
nema tvoja mama taketo problemy?