Mama odpadla..

Príspevok v téme: Mama odpadla..
TheVrrrrr

Vcera,ked som prisla od kamaratky som nasla mamu lezat na podlahe vo WC. Pokusala som sa ju zobudit, co sa mi po case podarilo. Hned ked vstala si sadla, bolo jej zle a zvracala. Ked som sa s nou zacala o tom rozpravat tak sa rozplakala, ze si nic nepameta. Do doktora nechce ist, ako jej mozem pomoct? Co sa jej stalo?

TheVrrrrr

na veceru? bezne ked chodime niekde sa najest, kazdy si da polievku a hlavne jedlo .. len ona si da bud polievku, alebo popripade nejaky salat.. a na WC-ko tiez chodime vacsinou spolu,ale to nic,nevracia ani nic..

ukaz-

tiez je mi z toho zle-ale ja skor tieto zeny LUTUJEM je to taka skor psychicka porucha...
len tak som rozmyslala-niekde takto deti vyzeraju co nemaju co jest a niekto sa sam takto tyra...musia to mat velmi tazke...

Ajuša

Pozrela som si to video a je mi z toho zle. Nechápem, ako sa niekto môže takto voči sebe správať, že je kosť a koža. A že v zrkadle sa vidí krásna. Obezita sa mi tiež nepáči, ale toto...bŕ.

smajliQa

povedz to tvojmu otcovi najskor.
ak on este nic nezbadal, tak je to dost divne. povedz mu, nech vas vezme na veceru, a uvidis.... a na wecko chod s nou... takto to zistis najlahsie.

TheVrrrrr

ved to, ja nic nezmozem.. a preto jej chcem pomoct aspon takouto cestou, ze zistim aspon priblizne, co jej je.. aby som ju nato upozornila.. a potom by som to povedala starkým a tí by ju uz urcite presvedcili..len nechcem ich do toho miesat uz teraz, ked neviem, co to je..

Ajuša

Vo vlastnom i tvojom záujme by mala navštíviť svojho lekára a žiadať sa na liečenie, kde by sa z toho vyliečila. Ale to musí chcieť.

TheVrrrrr

tak v jej prípade je to anorexia.. poviem jej, dúfam, že to zaberie, strašne sa bojím.. môže to mať aj nejaké horšie následky- ako odpadávanie a horšie?