Vcera,ked som prisla od kamaratky som nasla mamu lezat na podlahe vo WC. Pokusala som sa ju zobudit, co sa mi po case podarilo. Hned ked vstala si sadla, bolo jej zle a zvracala. Ked som sa s nou zacala o tom rozpravat tak sa rozplakala, ze si nic nepameta. Do doktora nechce ist, ako jej mozem pomoct? Co sa jej stalo?
Mama odpadla..
mala som na mysli bulímiu a keďže to nemá pod kontrolou, zachrániť ju môže len lekár. No musí to chcieť.
jaj pardon to do tejto temy nepatrilo
:)))) no to bude asi preto lebo ........ pre toho tam hore - energeticky vyhodnejsi stav ,setria nam na usiach
veves
podľa čoho si to usúdila???????:(
ahoj.. nebola som tu dva dni....
no, tak ak ma bulimiu, darmo ju budes presviedcat ze ma ist k doktorovi, ona k nemu nepojde, pretoze vie, /ak je to teda bulimia/ co jej je, a vie ze sa to len tak liecit neda..
mozgova prihoda.rychlo k lekarovi.
to nie je ako chripka ze to vylezis a casom si okej... to treba riesit.. bud ma dost silnu volu na to aby sa zacala normalne k sebe spravat a netyrat sa kvoli postave ci comu, alebo je na rade lekar...
a nezmizne to po čase? prosím vás, čo to za "chorobu" je?
:-(
anonym_2137
a je to tak veľmi vážne? nedokázalo by sa to vyriešiť tým, len že by viac jedla? je potrebný lekár?... veľmi sa bojím, že sa to zopakuje.. a pri tom kebyže náhodou (dúfam,že nie) sa to zopakuje, hrozí aj niečo vážnejšie?