Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môj syn trávi veľa času na záchode

Príspevok v téme: Môj syn trávi veľa času na záchode
Aneta.Martin

Dobrý deň,
začala som to pozorovať už od jeho štyroch rokoch, že trávi veľa času na záchode. Tolerovala som to, v šiestom roku, keď nastúpil do základnej školy, my zavolala pani učiteľka a odporučila pomoc psychológa, hovorila, že môj syn je celé prestávky na záchode, odchádza hneď po zvonení a prichádza po zazvonení. U psychológa nám povedali, že syn je v poriadku, a že by sme to mali tolerovať. Dnes má deväť rokov a dennodenne sedáva celé dni na záchode, vychádza len zriedkavo, kvôli nemu sme museli namontovať druhý záchod aby sme mali kam chodiť my s manželom. Jesť a hrať sa nechce inde ako v záchode. Učenie mu inde tiež nejde. Snažíme sa to tolerovať ale v poslednom čase to je už veľmi ťažké. Máme sa s tým naučiť žiť alebo ísť k ďalšiemu psychológovi? Nechceme to s manželom moc siliť, každý predsa musí mať nejaké súkromie.

sonna2

ten termin pri detoch je velmi daleky, mozno pri dospelych, staci obvolat viac ambulancii ako jednu a ten termin by sa urcite nasiel, a to vravim o psychologoch, ktori su zazmluvneni poistovnami, existuju aj komercni psychologovia,

kpl

Tak ten termin je celkom realny. Psychologovia maju teraz plno a este su k tomu aj prazdniny, cas dovoleniek..
Ale ako pisu, je tichy, poslusny.. Ja neviem. Nieco tam bude. Treba to vysetrenie a hlavne nic nezamlcat.

sonna2

aj najslabsi ukonceny psycholog by po desiatich vetach zistil, ze je nutne dokladne preverit aj rodicov,

u ziadneho psychologa neboli, a tiez, ak volny termin je najblizsi az o mesiac, je to blud,

a nebudu ani socialne odkazani, kedze mali na to, pribudovat zachod, mat internet, vediet chatovat, a kto vie co este,

mozno sa prebudzaju vycitky, a niekde sa zacat musi

2bodka

Kto vie, ci vsetky tieto skutocnosti boli povedane aj psychologovi.. mozno by sa vyjadril inak, keby poznal vsetky podrobnosti

2bodka

ale ak je to tak, tak to treba povedat nahlas, pretoze manzelky vela krat neveria, ze by sa to mohlo tykat aj ich...

ja dufam, ze nie, ale nic ine mi z toho nevychadza... :(

2bodka

syn spava s menzelom v jednej posteli...
tam treba zacat... a dufam, ze to nie je tak, ako si myslim. Ale ked sa zatvara na zachod, aby mal sukromie/utocisko/ochrannu miestnost.. tak sa mu na tom spani s otcom asi nieco nepaci...