Závislosť na liekoch

Príspevok v téme: Závislosť na liekoch
fidorka 2

Priznávam, že som závislá na liekoch typu sedatíva a prášky na spanie /hlavne tie/. Veľmi by som sa toho chcela zbaviť ale nejde mi to. Prvé tabletky na spanie užijem už poobede okolo 16.oo h a keď sa zobudím o 21.oo hod, tak užijem ďalšie dve. Neviem či sa takáto závislosť dá liečiť aj ambulantne, alebo len v ústave.
Prosím niekoho kto by mi vedel poradiť ako na to. Keď sa blíži 16.-ta hodina už nemyslím na nič iné len na moje prášky. Možno že existujú nejaké iné ktoré síce nahradia uspávadlá ale spôsobujú závislosť. Poraďte mi prosím Vás pekne, ako sa zbaviť tohoto príšerného zlozvyku.
Som už na dôchodku.

RNG

Telo potrebuje pre normalnu funkciu pestru stravu a dobre travenie a absorbciu.Inac speje k stovkam roznych zdravotnych problemov a znacne skratenemu zivotu.
Ist na velmi obmedzene stravovanie znamena formu sebevrazdy.
Som prekvapeny, ze sa tak dlho dozila.

Domča138

Môžem sa spýtať?? Mam jednu známu ktora kvôli láske prestala uplne jest .. teraz je iba suchare a kukuricu... nemože ísť na veľkú potrebu... preto začala užívať laxigal jednu tu ampulku vypije na 2krát za týžden jej kupuju tak 4-5laxigalov a užíva to už 5 rokov... ma výkyvy nálad a nedá sa s ňou rozprávať.. dá sa stým niečo e§te robiť???

Rada by som jej pomohla! :(

mini250mimi

vyhod prášky niekam preč, a unavenost ta uspi aj sama. a ked nie tk tancuj alebo nieco aby si bola vycerpana a unavena

Maros75

Ma niekto skusenost s Liricou a Stilnoxom??

Je tam velka sanca na zavislost?? Pripadne ake pocity su po vysadeni?

Maros75

Ma niekto skusenost s Liricou a Stilnoxom??
Je tam velka sanca na zavislost?? Pripadne ake pocity su po vysadeni?

kpl

fidorka 2 nemas problem sem napisat ako ti je, vyrozpravat cely svoj pribeh, tak preco nezajdes za niekym, kto ti pomoze? Psycholog, psychiater to su ludia, ktori to robia lebo chcu pomoct. Tu ti nevieme pomoct z tych par prispevkov, co si napisala aj keby sme velmi chceli. Si na dochodku, to znamena, ze mas vela casu. Co ta bavi? Zajdi do nejakeho klubu, existuje ich v kazdom meste mnoho. Viem, ze vela zien sa stretava a vymienaju si rady o peceni a stavaju sa z nich cukrarky, chodia spolu na vylety, organizuju workshopy. Nikto ti predsa nemoze zakazat chodit von medzi ludi, ani tvoj manzel. Tak sa laskavo zajtra zdvihni, vybav si psychoterapiu, psychiatra a najdi nieco kam budes moct vypadnut vzdy, ked ti to doma bude liezt na nervy. Urob uz konecne nieco pre seba! Bud aspon raz v zivote zdravo sebecka a ukradni si kus stastia.

Lidia541551

Fidorka2 myslim si, ze ked budes mat pevnu volu urcite to zvladnes, hlavne vedz ze ludia su na tom horsie, maju horsie problemy a ziju! drzia sa na zivote! snazia sa! len mi nehovor ze by si chcela odist takouto cestou! ved je to hlupost! len musis mat pevnu volu! Skus zajst za psychologom, popripade sa poradit s kamaratkou, ale zajst na obed , veceru, ked sa bude blizit na hodina, len proste na to nemysli, a snaz sa byt s ludmi ktori ta podrzia... Vela stastia!!

fidorka 2

hmmmmm: dnes mije na tom svete veľ
ľmi zle.som veľmi zle, som sama doma tak som mala možnosť prichnúť si ihlu do žili, čo nie ani také jednoduché ako som si to predstavoval. Pichla som sa na štyroch miestach, ale mi vyťieklo len málo, snád 1 dc krvi, takže touto tourmou to aj nemôjde.Vešať sa alebo skákať pod vlak to nie je môj štým. Volila vy som rezalie žii, alebo pojesť množstvo tabletiek, a tam zas neviem aké. možno raz na to príden. Už na nič nedrží na tomtosvet.Istejšie by bolo asi rezanie žžilou,m ake toho sa bojí m, Amen

Bambulka661

Fidorka skuste caj na nervy na spanie ja som nim tiez nahradila lieky na spanie a ked som ich vysadila nemohla som spat a caj mi pomaha obsahuje medovku lekarsku,rebricek obycajny,skorocel kopijovyti,levandulu uzkostlivu,lubovnik bodkovany....