Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prednison

kabel, ahá. Pretože som mávala po kríže dlhé, zdravé vlasy a momentálne som ich musela dať celé ostrihať, pretože som polku stratila.

kabel

padanie vlasov moze byt ciastocne z prednisonu, ale najma ak mas nedostatocne vstrebavanie zivin z creva, co je pri M.Crohn uplne bezna vec

L.Borgia, ďakujem Vám za reakciu. :)
Viem, ten letáčik som si všimla, už pri prvej kúpe liekov. Pozerala som to.
Chcela som sa len opýtať, či náhodou niekto nemal niečo podobné, pretože sa to začalo vyskytovať až prednedávnom.

L.Borgia

anonym_ v prínalovom letáčiku sú popísané vedľajšie účinky lieku a možno to padanie vlasov a bolesť obličiek nesúvisí s užívaním prednisonu. ale najlepšie bude ak sa poradíš so svojím lekárom.

ja som z neho pribrala, chutilo mi jesť ale cítila som sa fajn, po vysadení sa hmotnosť upravila.

Mám 20 rokov a mám Crohnovu chorobu. Prednison užívam už asi 5 mesiacov. Priberanie som zatiaľ vôbec nepostrehla. Po tom ako som rapídne schudla si držím tú istú váhu. Chcela som sa opýtať, či Prednison ovplyvňuje extrémne padanie vlasov a či môže ovplyvňovať bolesti obličiek.
Ďakujem za odpoveď!

korri

prednison som brala 3 mesiace a museli mi ho zmenit na medrol, lebo som mala zapal zaludka z neho , takze som pekne musela ist na hadicu a este sa liecit na zaludok :/

zuzuk171

Prednison je humus, moja sestra ho uzivala asi pol roka a pribrala 25 kg, koza na 85% tele sa jej potrhala a vznikli aj 10centimetrove strie... a to je len ta esteticka stranka, nehovorim o zamorenom organizme, takmer zlyhani obliciek, pecenove testy, astronomicky cholesterol, namerne ochlpenie atd...

zuzuk171

Prednison je humus, moja sestra ho uzivala asi pol roka a pribrala 25 kg, koza na 85% tele sa jej potrhala a vznikli aj 10centimetrove strie... a to je len ta esteticka stranka, nehovorim o zamorenom organizme, takmer zlyhani obliciek, pecenove testy, astronomicky cholesterol, namerne ochlpenie atd...

RNG

Mesiacikovita tvar od prednisonu je len kozmeticka chyba. Vacsie su vnutorne zamorenia.
Samozrejme po tom ako prestanes pouzivat rozne lieky, telo sa od nich precisti a znacne regeneruje.