ja ho mám napríklad 16 CM a moja priatelka hovorí že je obrovský (teda , ona mi ho nemerala , ale domnieva sa že to je zhruba 20 CM :-D ) je aj dosť hrubý ale prisahám , viac ako 16 cm to nie je a zdá sa jej velký.. čo je velký pre vás ?
a nechápem ako niekto môže nazvať trebárs 13 cm malý , keď pozriem na pravítko , ešte stále je to ako keď spojíte 2 ženské ruky. zvláštne :/
čo považujú ženy za velký penis ?
Gagi :D vôbec sa ťa to nedotklo :D len jednu nazveš jebnutou a od druhej máš pocit, že to bola len irónia :))))
bolo to myslené úúúúplne vážne :))
ja som nenazvala bezdôvodne chudákom,ved ty vieš za čo to bolo
a urazila všetkych mužov? a kde? :D
že som napísala, že mužšká ješitnosť nepozná hraníc? to nebolo na VŠETKÝCH mužov, to bolo myslené konkrétne na TEBA ! :)
jednoducho, 16 je pre niektoré málo, musíš sa s tým zmieriť, a keď nie, tak tu nevypisuj a nepýtaj sa, keď nechceš počuť odpoveď
no tak niektori co mau 20 je siice fajn ale co s tym?! ved to uz boli a nemozete sa tak "odviazat"
lioness_01 dotklo ? vôbec.. hlavne kěd jedna z toho to myslela ironicky a druhá je jebnutá.
ja mám svoju frajerku , takže nič neriešim..
čo sa ma však dotklo bolo to, že si ma bez dôvodu nazvala chujom , zakomplexovaným , trubkou a chudákom pričom ja som na teba nepovedal jediné krivé slovo....
samozrejme na záver si sa zase vyfarbila keď si urazila všetkých mužov...
ale však vidím , viacerí písali na tvoju adresu že kľud , asi ťa poznajú... ale aj tak ti prajem nech sa ti darí..
GAgi, ako veľmi sa ťa to dotklo, že ti tu dve ženy napísali, že 16 je málo... mužská ješitnosť v týchto veciach nepozná hraníc :D
Boze to su keci :D sorry ze to tak spamujem :D
nemozem sa prestat smiat na niektorych prispevkoch..
jahodka123 tak ja ti zelam aby si mala co najviac muzov s 35 cm :) a nech sa ti dari.
(ps pre ostatnych , stavim sa ze keby som do nej narval 16 cm roxor tak by vrieskala ako na elektrickom kresle)
za to neviem akym pravom ma tu nazyvas zakomplexovanym chudakom.
18-19 /keď stojí samozrejme/ Viac už neni moc dobre pre mňa.
16... málo.
lioness_01 ty co riesis ? ty ze mas 22 rokov ? kto ta nazval 50 rocnou roztahanou ?
pochybujem ze vies ako vyzera 16 cm.
kriste pane...
ona je trosku nestabilna som si uz predtym fsimol...