čo považujú ženy za velký penis ?

Príspevok v téme: čo považujú ženy za velký penis ?
Gagi

ja ho mám napríklad 16 CM a moja priatelka hovorí že je obrovský (teda , ona mi ho nemerala , ale domnieva sa že to je zhruba 20 CM :-D ) je aj dosť hrubý ale prisahám , viac ako 16 cm to nie je a zdá sa jej velký.. čo je velký pre vás ?
a nechápem ako niekto môže nazvať trebárs 13 cm malý , keď pozriem na pravítko , ešte stále je to ako keď spojíte 2 ženské ruky. zvláštne :/

lioness_01

Gagi :D vôbec sa ťa to nedotklo :D len jednu nazveš jebnutou a od druhej máš pocit, že to bola len irónia :))))

bolo to myslené úúúúplne vážne :))

ja som nenazvala bezdôvodne chudákom,ved ty vieš za čo to bolo

a urazila všetkych mužov? a kde? :D

že som napísala, že mužšká ješitnosť nepozná hraníc? to nebolo na VŠETKÝCH mužov, to bolo myslené konkrétne na TEBA ! :)

jednoducho, 16 je pre niektoré málo, musíš sa s tým zmieriť, a keď nie, tak tu nevypisuj a nepýtaj sa, keď nechceš počuť odpoveď

Gagi

lioness_01 dotklo ? vôbec.. hlavne kěd jedna z toho to myslela ironicky a druhá je jebnutá.
ja mám svoju frajerku , takže nič neriešim..
čo sa ma však dotklo bolo to, že si ma bez dôvodu nazvala chujom , zakomplexovaným , trubkou a chudákom pričom ja som na teba nepovedal jediné krivé slovo....
samozrejme na záver si sa zase vyfarbila keď si urazila všetkých mužov...
ale však vidím , viacerí písali na tvoju adresu že kľud , asi ťa poznajú... ale aj tak ti prajem nech sa ti darí..

lioness_01

GAgi, ako veľmi sa ťa to dotklo, že ti tu dve ženy napísali, že 16 je málo... mužská ješitnosť v týchto veciach nepozná hraníc :D

Gagi

jahodka123 tak ja ti zelam aby si mala co najviac muzov s 35 cm :) a nech sa ti dari.

(ps pre ostatnych , stavim sa ze keby som do nej narval 16 cm roxor tak by vrieskala ako na elektrickom kresle)

Gagi

lioness_01 ty co riesis ? ty ze mas 22 rokov ? kto ta nazval 50 rocnou roztahanou ?
pochybujem ze vies ako vyzera 16 cm.
kriste pane...