čo považujú ženy za velký penis ?

Príspevok v téme: čo považujú ženy za velký penis ?
Gagi

ja ho mám napríklad 16 CM a moja priatelka hovorí že je obrovský (teda , ona mi ho nemerala , ale domnieva sa že to je zhruba 20 CM :-D ) je aj dosť hrubý ale prisahám , viac ako 16 cm to nie je a zdá sa jej velký.. čo je velký pre vás ?
a nechápem ako niekto môže nazvať trebárs 13 cm malý , keď pozriem na pravítko , ešte stále je to ako keď spojíte 2 ženské ruky. zvláštne :/

whee_ee

Gagi, ty to riadne nevieš prežrieť, že Ti tu každý nepíše, že máš najlepší penis, aký môže byť :D:D:D:D

Ja som 16 cm nemala (iba väčší, a ten mi vyhovoval),teda neviem Ti povedať, či by mi to stačilo, alebo nestačilo, aj keď dôležitá je pre mňa určite aj hrúbka a technika... Ale pochop, že tak ako každý penis, aj každá vagína je iná, každému vyhovuje a páči sa niečo iné, tak už tu nepresviedčaj, že 16 cm je najlepšie, čo môže byť.. Pre niekoho áno, pre niekoho nie a keďže nevieš, ako žena sex prežíva, tak tu prestaň riešiť 4cm, ktoré pre niekoho dôležitá sú a pre niekoho nie. VŠETKO JE INDIVIDUÁLNE.

Ďakujem za pochopenie :D

Dovidenia :D:D

Gagi

to akoby ti tie 4 CM chýbali už aj tak velkému penisu ktomu, aby ti to dráždilo bod ktorý je 8 cm vo vagíne :D

Gagi

veď vidím , že to je nič.. ked potovnám 10 a 14 cm , je to iné ako 16 a 20.
nič ma do toho síce nie je , len či ty máš čo ponúknuť takému mužovi...

Gagi

ale mám na teba otázku.. 16 sa ti zdá málo , teda tých 20 je v pohode.. ale 16 a 20 , to je skoro žiadny rozdiel.. prečo je to teda u teba tak ?
mi to pripadá že proste ide len o to číslo..

lioness_01

gagi, pýtal si sa na názor obyčajného ľudu alebo ťa zaujíma čo hovoria lekári alebo štatistiky???

mne je jedno že je to priemer :D

je to pre mňa malé a hotovo "