ja ho mám napríklad 16 CM a moja priatelka hovorí že je obrovský (teda , ona mi ho nemerala , ale domnieva sa že to je zhruba 20 CM :-D ) je aj dosť hrubý ale prisahám , viac ako 16 cm to nie je a zdá sa jej velký.. čo je velký pre vás ?
a nechápem ako niekto môže nazvať trebárs 13 cm malý , keď pozriem na pravítko , ešte stále je to ako keď spojíte 2 ženské ruky. zvláštne :/
čo považujú ženy za velký penis ?
, hej je... podľa nejakej štatistiky či čoho, podľa mňa nie je
inak , 16 CM ,to je napriemerná velkosť :p
lioness_01 - a ja že "skôr menej ako veľa" to sa mi nezdá ako to isté... tp môže znamenať napr. že 20 sa ti zdá veľký , 16 menej veľký , pod 16 malý...
hmm no čo už.
??? ja som napísala, že 16 JE málo :)
lioness_01 - no ale tým som nemyslel teba.. ved ty si nepísala že 16 je málo....
:-(
ale vidíš , sa ťa to dotklo ako ženské pohlavie , tak si ma zotrela.. chápem :)
to už zadrie fakt len nejaká vyťahaná 50 ročná baculka že 16 je málo :)
lioness_01 - ježiš , ale ja si nemyslím že si jebnutá :D to mala byť akože irónia predtým... ale aj keby som ťa nazval jebnutú , tak nie kvoli tomu že 16 cm sa ti zdá málo...
ale ešte pls , napíš , za čo si ma teda nazvala tým chudákom , chujom atď ?
Gagi, čo normálne čakáš od jebnutej ?
len taký malý Baj d Vej , keby si si prečítala môj príspevok , možno by ti došlo že ma sa dotkli tvoje urážky , nie riešený problém.
lioness_01 - no ok , nebudem ti to tu vysvetlovať.. skrátka , nič zlé som nemyslel. nebudem ti tu hláskovať že sa ma to nedotklo lebo s tebou sa fakt nedá. tú jebnutú som myslel teba.
ale z počtu smajlíkov ktorých si dala , je mi jasné , že ty si tu tá múdrejšia , a máš vždy pravdu.
už som si aj začínal myslieť že si v pohode , ale skrátka , nedá sa.. jedine že by si teraz už napísala niečo normálne.