Ked babatko nechce pit

Príspevok v téme: Ked babatko nechce pit
simona

Prosim Vas pekne, neviete niekto ako donutit 6 mesacne babo, aby pilo caj. Vobec mu to nejde dolu krkom. Ziaden caj, ochuteny, neochuteny, vlazny, teply, ani vodu... Nic nechce. Pije iba mlieko. Casto kasle pretoze ma sucho v krku, ale napit ani zapana :( Ma teraz par dni na jazyku taky maly kruh, neviete ci to je z toho, ze nepije? Dakujem za radu.

Lennyx

aj naša malá odmietala všetky fľaše čo sme jej dali a bol to boj jak terminator az kym manzel nekupil nahodu nuk nature sense tá jej sadla a s prijatím nebol problém a myslím, že dosť pomohlo aj to, že má cumlík tvarovo zhodný so ženským prsníkom a tak sa prisala a išlo to veľmi pekne a pomerne hladko

zuzulik55

Moj maly je tiez slaby "pijan" - bol taky od babatka az dodnes (3 roky). Treba ponukat po lyzickach kazdu chvilu. A vyskusat rozne pohariky so sosacikmi, so slamkami, flase s motivmi. A ked pije UM, tak zarabat napr. 5 naberaciek do 180 ml vody. Ja som rada, ze dodnes pije rano este umele mlieko Amilk a potom cez den vodu a cajik. Ano a este si spominam, ze som mu jemne sladila hroznovym cukrom.

gastanko2016

my sme mali takýto problém asi do desiatich mesiacov. Mliečko amilk bifdo mu chutilo a pil bez problémov, ale vodu nechcel vôbec a čaj len tak po troškách. Zmenilo sa to, keď raz dostal hnačku.Vtedy vypil 250 ml vody na šup. Odvtedy nemá problém s čajom a ani s vodou.

tast

bábätko v prvých mesiacoch, ktoré pije iba mlieko (ešte nepapá príkrmy) a nie sú vonka tropické teploty, čo aktuálne nie sú,,vodu vôbec nemusí piť

modrofuzik

ahoj, my sme mali taky isty problem, tiez nam chcel pit len iba umele mliecko amilk, tak sme do flasky s vodou dali iba trochu mlieka, nech to chyti farbu, nech ma pocit, ze pije mlieko ale v podstate to bola takmer cista voda.
A ked mal chut na klasicke mliecko, tak sme zase ubrali davku, aby celkovo za cely den nevypil prilis vela mlieka. V sucte ak mal vypit 8 naberaciek rano a 8 vecer, tak rano mal 6, vecer 6, a cez den 3-4. A postupne sme uberali, az si zvykol na cistu vodu.

gabona1

Ahoj, ani môj syn nechce piť ani vodu, ani čajík. Snažím sa mu ponúkať dosť často, odpije máličko, vypľúva. Mliečko pije v pohode, máme amilk bifido, to som spokojná. Ale podľa mňa je aj tá voda dôležitá. Už som rozmýšľala aj na klasickým sirupom. Hippové čaje sme skúsili snáď všetky. U nás ešte viacej vypije, keď mu dávam lyžičkou. Inak aj príkrmy sa snažím robiť omáčkové, aby tam boli tekutiny.

Blondula

moj maly bude mat 3 roky a este len teraz zacal po troske pit cistu vodu.ja som mu kupovala tie babätkovske granulkove cajiky a teraz mu davam vzdy trosku sirupu do vody.kupujem take drahsie sirupy bez farieb,chemie, ,sladidiel...teda aspon to pisu na flaskach :-)

anickapilka

neviem mi niekto poradit ci mozem 6 mesacnemu dievcatku prisladit vodu s hroznovim cukrom teda iba za stipku,vobec nechce cistu len sladeni caj.

fifiBB

my sme mali tiež s týmto problémy, veľmi som sa trápila že moje dieťa nepije, skúšali sme všetky možné nápoje, striekačku, atd, ale nič z toho nezabralo..tak ma napadlo mu dávať do každého pokrmu dve lyžice vody, do výživy, do jogurtu do ranného a večerného mlieka..nemali sme žiadné problémy s tým že by bol dehydrovaný a ja som bola spokojnejšia..teraz máme 19 mesiacov a už pije krásne a velaa.