Má právo mi vynadať?

oliesok

ahoj..nema pravo ti nadavat ale je to chlap samec a oni to maju dane v genoch treba bez kriku komunikovat a hladat zlatu strednu cestu. vstah je aj o rozdielnych nazoroch a kompromise,, mi zeny mame vacsiu trpezlivost je to tak dane prirodou, vobec sa nad tym netrap su ovela vacsie problemy vo vstahoch,, tak hlavu hore a rozum tiez

jajka001_

čo, ake pravo nadavat, to čo je za otazku? bavte sa spolu kultivovane ako slusni ludia, aj pri hadkach. kazdemu sem tam uleti ale ak ho nechas aby sa k tebe tak spraval tak to je tvoja chyba ze to tolerujes.

smutna6

aj mne uz moj priatel klamal nechcel si priznat a len kadeco vymyslal na jeho obhajobu... ale do kur*vy pi*i atd... mi nenadal... prestal s tym

Carie no tak to si mala pekne pri nom

Carie

Môj bývalý mi tiež vulgárne nadával, jeho oblúbené bolo "sprostá zasraná ku..a". On bol notorický klamár a väčšina hádok vznikla preto, že on mi v niečom klamal, väčšinou som na to prišla úplne jednoducho, že si proste protirečil lebo si ani nedával námahu zapamätať si čo mi hovoril. Potom som ho označila za klamára, čo ho úplne strašne naštvalo a už ma častoval tými najvulgárnejšími slovami aké existujú. Keď ma podvádzal a prišla som mu na to, tak ho to vytočilo, že na mňa vrieskal, že ja som všetkému na vine, ja som pokazila náš vzťah pretože mu neverím (hoci som mala rukolapné dôkazy). Po skončení vzťahu nadával do k..v aj mojej mame, hoci ju takmer nepoznal, dokonca jej vypisoval maily, adresu si našiel na webe. Našťastie som s ním až tak dlho nebola a som fakt rada, že už je ďaleko.

xy:)

pokial ti vulgarne nadava kvoli blbostiam, tak neni vsetko ok. obcas sa vsak stane, ze clovek vypusti z huby aj to, co nechce, ale to vacsinou vo vypatych situaciach a urcite nie so zeleznou pravidelnostou. tipujem, ze teba sa tyka to prve, takze nie, nie je to normalne.

doubledog

ved to pravo mu davas ty, tak sa rozhodni, ci mu ho nechces odobrat.

ale tipujem ze nie, lebo ho strasne milujes :)

Swan

Kazdy vztah ma aj cierne obdobia treba sa aj pohadat ale odtial potial lebo ked sa ludia nehadaju a zrazu sa pohadaju jak svine tak to je najhorsie .. ale aby mi za vsetko nadaval co ja viem ak ma pravo tak ano ale asi by nemal .. .stakym clovek by som nechcel zit lebo cim starsie tym horsie a moze sa to preondid az k nasilu