Má právo mi partner nadávať pri hádke, ak som ju vyvolala??? Má vôbec právo mi nadávať za nejaké hlúposti, alebo ak niečo nie je podla jeho predstáv? Ved predsa to do vzťahu nepatrí... alebo myslíte, že to je normálne?
Má právo mi vynadať?
bibisa a Adam Krt - situácií kedy sa tak stalo bolo už niekolko, vraj to len ja stále vyvolávam hádky a riešim blbosti, čo podla mna nie je pravda. Jednoducho ked sa mi niečo nepáči, tak si poviem svoje, možno aj zvýšim hlas, ale tak nemožem nič povedať? Alebo ked viem, že mám v niečom pravdu. Alebo su situácie, ked niečo urobim inak ako si predstavoval on, tak je zle, vraj nerozmyšlam.
Scotch - nadávky sú to typu pi.., chod do pi.. a už bolo aj take že sliepka a podobne. Keby mi povie ty koza, tak sa na tom len zasmejem...
Ja mu nenadávam, asi najhoršie čo som mu v zlosti povedala, bolo debil...
Proste mrzí, že práve človek, s ktorým som strávila aj veľa pekných chvíl a mám ho rada, sa musí takto správať...
no vyvolavanie hadok, to je take.. vzdy sa niekomu nieco nepaci ako prvemu.. uz to je ,,vyvolanie hadky", ked sa ozve a chce o tom hovorit a zvrtne sa to do hadky...ci nie? ak zacne rovno vrieskat ako zmyslov zbavena, tak to je samozrejme ine :)
nadavat ako nadavat..povec o co islo v hadke budeme ti vediet lepsie poradit
A vyvolavanie hadok do vztahu zacalo patrik kedy ? :)
tak nejake hrube nadavky by v hadke medzi partnermi byt nemali...tam ma byt ucta, takze dvaja rozumni ludia by sa mali vediet o probleme rozpravat, a ked sa uz hadaju tak apson vazit slova...mne obcas priatel povie, ze ,,ty koza" ale to nie je nic strasne :D ale zas ak ti nejak brutalne nadava do neviem coho vsetkeho mozneho, tak to neviem ci by som prekusla.. ty mu nadavas?