Má právo mi vynadať?

lost

no presne, to sa mi paci najviac, ale hlavne ze "v dobrom i zlom"

ako nic v zlom :D avsak - myslim si ze su to psychicky jednoducho labilni ludia :)

avsak, stacilo by na sebe popracovat. Kazdy mame NERVY - lebo to vidime na okoli, spolocnosti, v rodine.. staci na tom popracovat, da sa to...

smutna6

nápodobne... mne taktiez priatel vynada ked je dobre nahnevany. vela krat som sa citila ako handra..a popritom mame celkom dobry vztah ale ked ma nervy tak sa proste nevie udrzat napriek tomu ja sa drzim na uzde...lebo si ho vazim

User_37597

ja tak isto...frajer mi nikdy nepovedal pi.a ani ziadne tieto hrube prezivky ani ja jemu..mame predsa nejaku uroven a nebudeme sa ponizovat az tak ze si toto povieme.
ja som skor mala problem s tym ze doslo k hadke a koniec bud sa otocil chrbtom kumne alebo povedal ze on toto nebude pocuvat alebo ze nema naladu sa o tom bavit ze ide domou a tak som mu jedneho krasneho dna povedala ze ak teraz odide tak uz sa nemusi vratit lebo mi lezie na nervy to jeho odchadzanie od problemov.tak isto som mu povedala nech sa uvedomi aj s tym otacanim sa mi chrbtom ze co to ma byt?nech sa nauci vazit si druheho a respektovat ho a nie ze ja mu budem cumet do chrbta a on bude bliakat do steny.a tak isto ze aj to ze sa otoci tvarou ku mne nam aj pomoze vyriesit rychlejsie problem..ved hned sa zmeni komunikacia ked sa na mna pozre a pousmejeme sa jeden na druheho..
a pochopil a snazis sa tlmit tieto svoje "vybuchy"....
KOMUNIKACIA dievca KOMUNIKACIA

Scotch

no ale k teme, aj ked bol vybusny, nikdy mi nepovedal ze som p*** alebo k****... mozno si to myslel, nebudem vraviet, ze nie :D to nezistim.. ae aspon mal tolko ucty, ze mi to nepovedal.... to by som ja osobne netolerovala.. raz by mi povedal, ze som p*** a skoncili sme.. mam svoju hrdost.. predstav si, ze raz by ste mali deti, a hadali by ste sa a takto by ti nadaval... to je super priklad tym detom..

smajliQa

moj priatel mi nikdy neznadal, musim si zaklopat :))
ak tak, tak mi povedal ze som trubka :D
na tom sa vzdy zacnem smiat :D
ako on je radsej vzdy ticho, a ostane taky smutny, ze aj ked dojde k hadke, tak sa rychlo skonci, lebo ten jeho ksichtik.. joooj :))

Scotch

ten moj bol v zaciatkoch vztahu tiez velmi vybusny a komandoval ma, ze nie tak to rob, ale takto a takto...ked sa mi nieco nepacilo a chcela som sa s nim porozpravat, tak len co som zacala tak bol nervozny a zacal vrieskat a uz odchadzal z domu...raz po takejto scene, ked vychladol, som mu povedala, ze sa s nim chcem rozpravat, ale nie hadat.. ospravedlnil sa mi a potom sme sa dohodli, ze ked sa niekomu z nas nebude nieco pacit, tak ze sa budeme o tom rozpravat a nebudeme to drzat v sebe, lebo potom je z toho len vybuch zlosti..a ze nebudeme po sebe vrieskat... a odvtedy sa drzi, hadame sa fakt malo, aj to len chvilku...uz z domu neodchadza, lebo som mu vysvetlila, ze to nie je riesenie problemu... klop klop klop :D

Weva

Moj manzel taky vobec nie je - takze ak by to urobil on asi by ma to dost sokovalo... A i jeho naopak. Proste ak sa o niecom vadime neutocime jeden na druheho, viem ze ak i nieco urobi zle tak nie naschval tak naco nadavat? Pripada mi to vulgarne a pod uroven. To ze si "ponadavame" do trubok a pojasenych koz neratam...

No uprimne - pochybujem, ze sa to u vas zmeni, tak je len na Tebe ci to budes akceptovat.
Urcite budu opat fazy ked sa bude snazit a naopak fazy kedy mu "prdnu nervy"

Scotch

mali by ste sa najprv dohodnut, ze sa porozpravate o vasich hadkach, a ze ked sa niekomu z vas nebude nieco pacit, tak sa o tom v klude porozpravate, bez zvysovania hlasu.. ked sa na tomto dohodnete, az potom mozete riesit vsetko ostatne.. ak si aj ty nejaka vybusna hned od prvej vety, necuduj sa, ze ho to nazlosti.. mozno by aj on viac ocenil, keby si sa s nim o tom normalne porozpravala namiesto kriku..
dohodnut sa.. a ked sa mu nepaci, ze nieco robis inak ako chce on, tak nech to robi sam a spravi si to ako chce.. :)

salamandra

pravda je, že sa vie aj ospravedlniť, a už mi slubil, že sa to nebude opakovať, drží sa, ale vždy po čase ked je dobre sa nájde nejaká blbosť, on sa rozčuli a je ohen na streche a vždy si to odnesem ja...