Penove makeupy

miska402

sumsumienka môžeš mi prosím napísať, že koľko mal ten penový make up čo si si kúpila v lekárni "pure skin" ml alebo gramov?

lochness

sofinku, zacni pri lacnejsich a uvidis kde sa zastavis :)) nema zmysel vyhodit 30e za krem a potom zistis ze ti vyhovuje daky za 7 :) (najlepsie nejaky prirodny, ani najlacnejsi ani najdrahsi nemusi byt dobry ak je v nom plno chemie)

sofinku

caute baby, ten pudrovy make-up od essence mam aj ja ...a na to ze je lacny je ozaj dobry :)len nikdy neviem, ci investovat do drahych kremov na tvar (zatial len hydratacnych, co sa mojho veku tyka), alebo stacia lacnejsie :)

2bodka

Tiez som ho pouzivala. Na leto ale vzdy prestanem, nechavam plet volne dychat. Su ale dobre. Treba ho nanasat prstami v tenuckej vrstve. Spravi sa z neho na tvari taky pudrovy, cize ho netreba ani fixovat pudrom, maximalne jemnucko prebehnut stetcom. Hlave treba vybrat dobry odtien. To mi robi problemy. Matt beige je pre mna v zime (ked som bledula) celkom vhodny, ale v lete je prilis svetly. A zase na tmavsi si netrufam, nechcem mat obkreslenu tvar a krk bledsi. Celkovo je pre mna vzdy problem vybrat ten spravny odtien a vacsinou musim zmiesat dva rozne, aby som docielila ten spravny k svojej pleti. Ak mas ale mastnu plet, je to vhodna volba. I ked si myslim, ze v lete je lepsie nechat plet dychat. Staci sa trosku opalit :)

danielaaa

neviem porovnat mala som len ten penovya potom ten kompaktny co vyzera ako puder ale je to make up, ale oba boli super, s pletou problem nemam trochu aknozna, ale mastna nie je, skor suchsia, takze si pod kazdy make up davam krem

jankaaaaaaaaa

noe , vobec z neho nemastnie plet, je uplne lacny. stoji 2,15. preto som ho aj kupila :D a je fakt dobry. doteraz som pouzivala garnier v tych krabickach, boli tiez super, ale drahe a mne sa rychlo minaju take kremy

lochness

ja mam krem od essence pure skin anti-spot moisturizer, celkom dobry je na zmiesanu plet lebo sa rychlo vstrebava, aj ked si ho dam na noc tak sa rano zobudim bez mastnej pleti (zazraaak)... aj pod ten penovy make up si ho davam, ale mozno vyskusam aj ten baleacky niekedy, ked z neho nemastnie plet

katuša

danielaaa aj ja mám veľmi rada gosh, používam už večnosť skvelý exceptional wear, ale zvažovala som aj ten natural...nemáš s ním skúsenosti? alebo tento čo vravíš penový. akú máš pleť? prípadne, nevieš ich nejak porovnať?