Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ma dnes potesilo/nastvalo

lost

ale neviem co s tym, ale asi by som to mal co najskor predat ze ? lebo mi to len chyta prach, ten pc uz nepotrebujem, len som ho vyuzival pracovne...

sweater

sak to je dobry pc :), nezahalaj a rychlo tam poinstaluj naco si spomenies, treba vyuzit naplno jeho potencial :)

lost

Ale nasiel som tu aj Core i7-930 + 6GB DDR3-1333MHz + ATI Sapphire HD5450 512MB (64) pasiv

cize nikde nie je dobra grafika :))

mal by som vsetko predat a spravit 1 mega PC :D

lost

no ja ficim jedine na BF1942 GTA:SA a Rise Of Nations (tiez stara) :D

nic ine nemam :D

netusim aky mam pc... musim pozriet, ale ziadne delo to nebude, lebo skor mi islo o tichy pc ako o silny..

sweater

ak ta bavia strategie tak s prostredia druhej svetovej je Company of Heroes, ta sa mi fakt, ale ze fakt paci. a tie nove strielacky su super, napr. ked si spominal battlefield, je teraz novy vyzera uplne ze jupi jupi, parada, ale ja to nerozchodim na mojom pc, no teda rozbehal by som to ale na low grafike, a to straca uplne to caro :), ale ked pozeram videa na youtube, normalne slintam :), aj to crysis je good, ale proste aby to vyzeralo fakt namakane potrebujes tsrasne dobry pc a na ten ja nemam, zatial, takze zbytocne ich neinstalujem, aby som si uplne nepokazil o nich predstavy kedze by som to musel hrat na slabych detailoch :(. ty mas nieco, co by si mi odporucil? :) co teba bavi? :)

lost

najvacsia brzda je aj tak monitor :)

chcelo by to nieco "priamu injekciu do nervoveho systemu" :D

ani tie falosne 3D efekty im nezozeriem (to uz radsej kvalitne a obrovske 2D)

alebo proste nieco naozaj realne a nie ze "drzim W" a "idem donekonecna dopredu" :))

nieco REALNE ale s nekonecno zivotmi :D to by bolo supeeeeeeer :)))

lost

sweater

jo su dobre, lenze - to ovladanie je narocne :)
ale popravde nehral som nic realistickejsie ako far cry 1 :D

ale viac sa mi pacia tie "konvencne" zbrane (napr 2.svetova, max rok 2010) a nie vlemi futuristicke :)

napr COD2 alebo COD5 (to bola WW2 tusim)

ma to taku "dusu" :D

ale musim niekedy skusit taku premakanu realisticku hru, ale ak by bola super realisticka grafila ale z WW2 obdobia, to by som bral :D

asi som este neskusal dost tych novych (ako crysis,ci ine moderne hry), aby som ich poriadne spoznal :)

ktore su podla teba take najlepsie ?

sweater

pochybujem ze existuje nejaky chlapec, chalan ci chlap ktoreho by nebavilo hrat hry :), inak lost ja prave naopak zboznujem tie nove premakane hry plne efektou a uplne zerem to ako sa to kazdym rokom tou grafikou, prostredim atd. blizi realite :), tymto som chcel len vyjadrit svoje nadsenie pre virtualnu realitu, len skoda ze poriadne PCcko je take drahe este stale...