Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ma dnes potesilo/nastvalo

sweater

co ta trapi so sestrou smajliqa

lost no sak jasne, aj v hodinkach kludne, ale bojim sa ze raz pride doba ked nas budu chciet ochipovat, tak to uz teda ne :)

sweater

je ta technologia vec zahadna a facsinujuca :), a ja len dufam ze casom bude stale vykonnejsia a lacnejsia :), sen mnohych malych, velkych chlapcov :)

lost

no mne prave vadi na audio cd ze maju len 80minutovu kapacitu :D (bez ohladu na kvlaitu), ale tie BR... ze 25GB woohooo :D
ale zase, take neprakticke a drahe :D

fakt externe HDD/USB su nalepsie v tomto :)

a tusim ze je lacnejsie rieseniezalohovat na HDD namiesto DVD/BlueRay :)

teda cena za 1GB miesta je prave na HDD super - teda mozno nejake magneticke pasky by boli lepsie ktovie :D

lenze... mat 2TB HDD a pokazi sa :) to by bola strata :D mnoho dat

sweater

:) teda.. ja uz som nenapaloval ani nepamatam, teraz stale len tie USBcka a externe HDD :), a ty kolko mas tych HDD omg, mozno by sa ti hodila prezivka skor kapacitny mag .-)

sweater

ved to minule som nad tym premyslal, ze ta cdrom je dost draha, ako super ze tie nosice maju taku velku kapacitu, ale tak co viem malo ludi to ma doma, a tie filmy na tom su asi dost drahe, ci ani nie? a viem ze nove hry su natom a tusim aj playstation maju origos tieto citacky :), no proste som tym chcel povedat ze z hladiska kapacity je to coool, ale pouziva to o dost menej ludi ako DVD napr. a ta cena...