ale len taku pocitacovu :D
Battlefield 1942
stara asi 8 rokov (?) netusim kolko, ale je to take nostalgicke :D
nemam velmi rad tie komplikovane nove hry, ani na to nemam dobry PC a tak tieto idu OK :D
inak ked uz tak velmi chcete vediet co som robila cez vikend a co dnes (+-) tak vam to teda poviem :D
piatok.som doma spala takze +
sobotu som bola na extravaganze v tt takze dalsie +
v nedelu som bola v kine na rychle a zbesile 5 a potom vonku s priatelom +
a dnes dom v robote ale uz len 3 minuty takze zas + :D
ale doma budem frflat takze - :D
+ dalsi den bez pokuty
+ zmrzlina
+ konecne doma
+ caka ma upratovanie
+ potom bude konecne pokoj
+ potom si dam cokoladu
+ potom si dam nejaku hru
+ potom zaspim a zas bude pokoj
Víkend som mala prevažne plusový, až na nedelu. Priatel išiel domov, ostala som sama, rozbila som si mobil a ešte na mňa autobusár zavolal policajtov, že som mu stála na mieste. Pritom tam nebola nikde ani tabula, že autobusová zastávka atď. Tak som mu povedala len "ok, dovidenia" a išla som domov, takže výsluch sa nekonal. Ostal na mna kukať jak dilino :D No a ešte sa mi pokazil bojler, takže sprcha pod studenou vodou...
A dnes? hm... Zatial žiadne plus a asi ani mínus
mňa dnes potešilo, že som sa ráno zobudila s myšlienkou, že som zažila krásne xté rande s úžasným človekom a zároveň ma nasralo, že sa mi dnes celý deň neozval :D to je kombinácia..
betkacat - hej to skusim, len zevraj kazdy pes "fici" na niecom inom (funguje na nom ina vec, bud objok alebo sprej)
a zas ho nechcem prilis sprejovat, aby bol obaleny nejakou chemikaliou, ale obojok by bol OK. Ale zase nechat ho vycuciavat kliestom tiez nie je ziadna vyhra...