Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ma dnes potesilo/nastvalo

lost

hahha, vies co je haluz :D

este som nenasiel miesto kde by BR media mali :D:D:D

v tescu nie, v takom elektre nie :D

no to bola kupa teda :D

sweater

no jasne chapem, mne by az tak neprekazal ten zvuk FANov :), zapnem nejaku strielacku, volume naplno, sluchatka na usi a uz strielam hlava nehlava, ale ked ty to mas vymyslene hentak, na romanticke chvile pri filme s extremne vysokou kvalitou obrazu a zvuku to je uz ina :), tam sa tichy pc oceni, a uz chapem aj tu potrebnu kapacitu :), full HD su mrsky velke :) a tu blu ray napalovacku by som si chcel chytit :), este som ju nazivo nevidel totizto :)

lost

no mam tam aj SSD (80GB) a uz hned to da +200eur do rozpoctu :)

ale je prijemne to SSD, 0dB a x-nasobne rychlejsie ako HDD

lenze, chcel som to tak ze tie HDD zoberiem neskor, pretoze ich cena bude neustale klesat, lenze minule som bral takto PC s 1HDD a potom som zistil ze zdroj mi neutiahne viac ako 2 :( a tak treti som musel dat do ext.boxu .

teraz tam mam Seasonic X 460FL 460W 80 Plus Gold retail zdroj, tak snad to utiahne :)

ozaj, este 2TB externy mam :P

cize 12TB :D::D:D

no v tom druhom PC mam 4x500GB + 3x640GB :)))

mala serverovna :D 16TB :))))) LOL, to som si ani nevuvedomil, ved to mi staci snad do koncazivota :D lenze to su "male disky" teda do 1PC to asi nepozapajam :)

lenze ked 1 film ma 10-20GB, tak to je take onicom :)

lost

Na HD filmy :D:D

Ale tak, ono som myslel ze sa zmestim do MAX 1000 :)

lenze ... potom uz niet cesty spat :D

ale je v tom iriginal windows :) aby som nebol PIRAT vsade :D
BR napalovacka.. tiez pekna polozka a ono sa to veeeelmi nazbiera :/

hlavne ak chce clovek tiche komponenty, tie chladice su nenormalne drahe, 30-50eur na CPU chladic :D

ticho je drahe no :D

lost

ale tak bezne tam idem tak 125, obcas 130 max.. cize uz som "kludny" :)

ale napr na R1?D1 za TT nejazdim viac ako 130-140... cize to len ten limit mi kazdi reputaciu..

sweater

:) no jasne v ´tescu´.-) rozumieme sa :) a uz my skoro zle zostalo ked som si precital tu sumu najskor zle ze 180 eur ja ze cooooo, ved je to vykonny pc, urcite novy ze ten musel stat urcite omnoho omnoho vyse, a potom som si to precital druhy raz :), inak soms a cudoval ze co ten pc na obrazku to tam ma za krabicky :) napadlo ma ze jedine disketovky :D:D alebo teda HDD, neviem naco je tolko prehlane moc miesta :)

lost

nj, ved KED MOZE ON MOZEM AJ JA NIE ? :D

tak onosom uz bol unaveny z prenasania tych PC :)

(jeden ma 20-30kg :P ) a tak som chcel byt rychlo doma :D

ak by ma cvakli o par sekund neskor, ulalala :D::D nemal by som vodicak :D mozno :) ale tak, ja som isiel konstantne len 125-130, potom ze "nuda" a isiel som trosku rychlejsie, az pri 160 ma zastavil :) ja som si povedal ze "hmm, asi mi len hovori aby som spomalil" no a potom mi to doslo ze HUPS :D

sweater

tak ty takto, dialnicny pirat co? jak nas byvali nemenovany minister vnutra.. :) vsetci sa len kamsi nahlime :), a ti policemani teda vedia byt zvedavy...