Tak zakladam temu len tak zo zvedavosti.Ja som zena tak idem k veci preco ako zena by som mala byt stihla?Preco sa musim holit aby som si nepripadala v spolocnosti trapne?Preco sa musim namalovat aby som vyzerala aspon co to k svetu?Davame si pozor aby nam vlasy nevypadavali a tak dalej by som vedela sa pytat....
Teraz naopak na muzov sa nepozera tak ze su tucnejsi ze maju brucha ako tehotna,tiez sa nemusia holit,malovat,proste nemaju menstruaciu,nemusia rodit,nevadi ked im vlasy vypadaju u nich je to uz normalne.Idemi len o nieco take ze kto sa ma asi lepsie zeny alebo chlapi?
Budem rada ked budete pisat aj vy chlapi napr.ci sa mate naozaj lepsie ako my zeny alebo by ste chceli byt zenou a hlavne ak ano tak napiste dovod.A samozrejme kludne aj zeny ja som pisala len za seba ak ste spokojne a nemenili by ste tak ja to beriem :O)
Zeny verzus chlapi
ja by som praveze povedal praveze ze nejaky chudak ked chce okradnut si trufne skor na zenu, znasilnenia tiez pochybujem ze sa deju muzom, zena sa bere ako slabsia tzn. jednoduchsia obet, a ten pomer je len moj tip :) ked mas na svojej strane statistiku nejdem sa hadat :)afakt je jeden chalan na 100 zien?? sak to budeme jaky vzacny .-)
ja by som nemenila ako žena som maxx spokojná tie veci ako je maľovanie a podobne mi vôbec neprekážajú...
sweater
vela chalanov zomrie na ulici, napr prepad, gangy, atd. :)
to som niekde cital, tuto teoriu, dovtedy som ju nepoznal.
ale tak, ovela vacsi rozruh vyvola, ak sa stane nieco zene, ako muzovy, v rovnakej vekovek kategorii :)
nehovorim ze je to zle, no je to zvlastny fakt.. ako keby zivot zeny bol vzacnejsi :) (zas nehovorim ze je to zle, osobne NEVIEM, ale je to taky nepisany fakt:) )
ale ten pomer NIE JE TAKY !!!!
narodi sa 1.07 muzov na 100 zien.
v okoli 20cky, je uz viac zien ako muzov ;)
ak mam pravdu povedat, som rad ze som chlap ;D
lost o tvojom tvrdeni mam vazne pochybnosti a tipujem ze pomer znasinenych/zavrazdenych mladych dievcat ku chlapom je tak 300 ku 1, tot vysvetlenie preco sa o nich nepise, je to o moc zriedkavejsie
super citam si vas napadol ma teraz jeden vtip
Viete preco nemaju chlapi celulitidu?
Preto lebo sa im nepaci :O)
Inak zaujimave ja som tiez spokojna ale v istej chvile by som menila.Ked mi muz zahlasi rychlo si zober plavky ideme sa kupat alebo pod oblec sa ideme von niekam do spolocnosti proste rychlo sa mi neda ked ma s tym prekvapi musim sa oholit ked idem na kupko ked idem vonku musim sa nahodit namalovat tak nemusim ale trebalo by xi xi a on nic zoberie plavky a caka pred telkou alebo nahodi tricko a hajde sa von zabavat.Ze som mamou to je krasa ale tak by som to trosku postriedala ze jedno dieta odrodim ja druhe zase on a takto nak tiez vedia co je to a tak xi xi ale super kludne piste dalej
osobne jedinu vyhodu chlapa vidim v tom ze mozeme cikat postojacky ;)
podla mna je to DOKONALE vyrovnane ;)
ale to si vacsina nikdy asi neprizna, pretoze... je zaujaata
maly priklad:
niekto zabije 20 rocne dievca
TRAGEDIAAAAAA
pise niekto o tom, ze zabili 20 rocneho chalana? mate link ?
V com spocita TIMOVA HRA?
V tom predsa, ze jeden hrac chyta na pravo a druhy na lavo.
Preco sa zeny snazia podobat muzom tak brutalne ? Nikdy na nich nebudu mat, aj keby sypali cokolvek :)
A naopak, preco chcu muzi od zien tak vela? Zabezpecit rodinu, to sa im nechce? Lamerske...
Tu sa radsej ani nechcem rozpisat :D To by boo vela :D
Milujem byť ženou ... :)
genesis mas uplnu pravdu, nechapem ludi co tvrdia ze zivot a svet je fer a spravodlivy, treba si uzivat chvile ked stastie pri nas stoji, pretoze nikto nevie ci za sekundu nepadne do s*aciek ake si ani predstavit nevedel...