Tak zakladam temu len tak zo zvedavosti.Ja som zena tak idem k veci preco ako zena by som mala byt stihla?Preco sa musim holit aby som si nepripadala v spolocnosti trapne?Preco sa musim namalovat aby som vyzerala aspon co to k svetu?Davame si pozor aby nam vlasy nevypadavali a tak dalej by som vedela sa pytat....
Teraz naopak na muzov sa nepozera tak ze su tucnejsi ze maju brucha ako tehotna,tiez sa nemusia holit,malovat,proste nemaju menstruaciu,nemusia rodit,nevadi ked im vlasy vypadaju u nich je to uz normalne.Idemi len o nieco take ze kto sa ma asi lepsie zeny alebo chlapi?
Budem rada ked budete pisat aj vy chlapi napr.ci sa mate naozaj lepsie ako my zeny alebo by ste chceli byt zenou a hlavne ak ano tak napiste dovod.A samozrejme kludne aj zeny ja som pisala len za seba ak ste spokojne a nemenili by ste tak ja to beriem :O)
Zeny verzus chlapi
Uhlie to asi myslel, ze nadrzany chap, ked ma zena menzes, ma silne sexualne volno... a stve ho to na druhu :)
mas pravdu, urcite trpia menstruaciou viac chlapi, ved nam sa bolestivo z tela odplavuje neoplodnene vajicko... si tu jediny, kto by mal navstivit psychiatra
No bude to asi tým, že jednou zo základných čŕt ženy je- mala by byť- jemnosť a mužská je hrubosť.
Podľa mňa sa majú dobre obe pohlavia, každé v niečom inom.
Nie, nemenila by som, milujem byť ženou s trošku mužskou dušou :), to jest neriešiť ženské blbosti.
Ja myslim, ze zenskym menzesom trpia viac muzi, ako zeny. ved huci niekto na zeny, alebo vykrikuje na nich nejake nezmysly, ked maju menzes? Nie.
Ak vas zeny nutia nieco robit casopisy a media, mali by ste rychlo navstivit psychiatra. Lebo odborne sa to nazyva paranoia.
Tu je navod, ako si poskladat doma P-MATE:
Automaticky preklad cez google:
ano, tusim dokonca papierove z hrubeho papiera aj predavaju. Vola sa to P-MATE.
podobny pristroj sa da vyrobit aj z papiera ;) len som zabudol kde som to videl :)
pokial viem, robia sa rozne verzie. Ma to byt skladne. Po pouziti sa to umyje a je to.