Tak zakladam temu len tak zo zvedavosti.Ja som zena tak idem k veci preco ako zena by som mala byt stihla?Preco sa musim holit aby som si nepripadala v spolocnosti trapne?Preco sa musim namalovat aby som vyzerala aspon co to k svetu?Davame si pozor aby nam vlasy nevypadavali a tak dalej by som vedela sa pytat....
Teraz naopak na muzov sa nepozera tak ze su tucnejsi ze maju brucha ako tehotna,tiez sa nemusia holit,malovat,proste nemaju menstruaciu,nemusia rodit,nevadi ked im vlasy vypadaju u nich je to uz normalne.Idemi len o nieco take ze kto sa ma asi lepsie zeny alebo chlapi?
Budem rada ked budete pisat aj vy chlapi napr.ci sa mate naozaj lepsie ako my zeny alebo by ste chceli byt zenou a hlavne ak ano tak napiste dovod.A samozrejme kludne aj zeny ja som pisala len za seba ak ste spokojne a nemenili by ste tak ja to beriem :O)
Zeny verzus chlapi
AdamKrt no teraz som sa teda pobavila idem si to asi ihnet kupit myslis ze sa mi to zmesti do kabelky xi xi.ale kde si to potom umyjem ci si to dam naspat do kabelky som si nevsimla ci je to len na jedno pouzitie :O(
sabynka Dnes 12:13 - na OCR moze ist ako zena, tak muz. Naviac aj materska dovolenka je dnes uz rodicovska, pretoze otec moze ist na otcovsku dovolenku. Vyuzivaju to pariky, kde zena zaraba viac ako muz.
talentmania - ale zeny mozu cikat po stojacky, to neni problem... :)
lost tak neviem ci by si menil menstruaciu kazdy mesiac v teple vozku medzi nohami alebo tampon asi vies ake musi byt teplo aj vy sa tam snat potite a to nemate tam nic a cikat po cupiacky v prirode by si si asi tiez nevymenil rite nam trcia aj spoza krickov a to nevravim ze ak sa neocikas tak to je super xi xi
:0)
A laurina ma pravdu mat v sebe 3 tabl.a tvarit sa ze si ok?
no s tym " rovnako " som to kus prehnal ... xD
laurina22: no ved vravim ze je to skoro narovnako, kedysi to bolo tak ze porod zeny bolo nieco ako 2 roky na vojne pre muzov. :P teraz vojnu nemame... a s tym menzesom to je rovnako zle aj pre muzov, vase spravanie vtedy je nevyspitatelne. (u vecsiny zien) ;)